NEA

ΙΑΠΩΝΙΚΗ: πρωταγωνιστεί εδώ και 50 χρόνια στην αγορά του aftermarket!

Έχοντας εδραιώσει την ηγετική θέση της στο Aftermarket, αναδεικνύει την επιτυχημένη πορεία της από το 1973 μέχρι σήμερα και ξεδιπλώνει το όραμά της για το μέλλον.

H ΙΑΠΩΝΙΚΗ, συμπληρώνει φέτος 50 χρόνια λειτουργίας από την ίδρυσή της, στο Ελληνικό Aftermarket. Είναι παρούσα στην αγορά των ανταλλακτικών αυτοκινήτου και εξοπλισμού συνεργείου από το 1973, με διαχρονική συνέπεια στις αρχές, τις αξίες και το όραμα του ιδρυτή της.

Το πρωτοποριακό μοντέλο λειτουργίας της υπήρξε καθοριστικό για το εγχώριο Automotive Aftermarket, καθιστώντας την μία εταιρεία που κυριαρχεί, όλα αυτά τα χρόνια, στο Ελληνικό Επιχειρείν.

Δυναμική παρουσία στην AUTOTEC EXPO 2023

Η 50ή επέτειος λειτουργίας της ΙΑΠΩΝΙΚΗ συνέπεσε με την κλαδική έκθεση AUTOTEC EXPO 2023 (29 Σεπτεμβρίου -1 Οκτωβρίου 2023) όπου είχε δυναμική παρουσία με ένα εντυπωσιακό περίπτερο 643 τ.μ. το οποίο προσέλκυσε το ενδιαφέρον χιλιάδων επισκεπτών.

Το κοινό είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί τόσο για τον εξοπλισμό συνεργείων όσο και για τα ανταλλακτικά που αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα η εταιρεία, ενώ παρακολούθησε μέσα από μεγάλες οθόνες την πορεία της ΙΑΠΩΝΙΚΗ στον χρόνο, τις μικρές και μεγάλες στιγμές που τη διαμόρφωσαν, ως αμιγώς εγχώρια επιχείρηση, αλλά και ως καταξιωμένο συνεργάτη μεγάλων ομίλων του εξωτερικού.

Συνεργασίες με προστιθέμενη αξία

Την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε στον φιλόξενο χώρο του Anassa City Events, στην Αθήνα, μια ξεχωριστή επετειακή εκδήλωση με την παρουσία 300 προμηθευτών από την Ελλάδα αλλά και από διάφορες χώρες του εξωτερικού, από τον χώρο του Aftermarket.

Ο ιδρυτής και Πρόεδρος της εταιρείας  κ. Δημήτρης Μαγόπουλος, ο  Διευθύνων Σύμβουλος κ. Νίκος Μαγόπουλος και η Διευθύντρια Εταιρικών Υποθέσεων κα Άννα Μαγοπούλου, στους χαιρετισμούς που απηύθυναν, έδωσαν έμφαση στις αξίες που διέπουν την Ιαπωνική, το Πάθος για εξέλιξη, την Ακεραιότητα, την Καινοτομία, την Ομαδικότητα και την Αποφασιστικότητα.

Αυτές οι αξίες, όπως ανέφεραν, είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ιδεολογίας, αλλά και της κουλτούρας της και είναι εκείνες που την καθιέρωσαν ως ηγέτιδα εταιρεία στον κλάδο του Aftermarket στην Ελλάδα.

O CEO και Πρόεδρος της ΤΕΜΟΤ κ. Φώτιος Κατσαρδής, σε χαιρετισμό του, εξήρε τον ρόλο της ΙΑΠΩΝΙΚΗ ως μέλος της κοινότητας ΤΕΜΟΤ Purchasing Community (TPC) και υπογράμμισε την αδιαμφισβήτητη, από κάθε άποψη, πρωτοπορία της στην αγορά.

Στο επίκεντρο ο άνθρωπος

Την Κυριακή 9 Ιουλίου, πραγματοποιήθηκε άλλη μία εκδήλωση, στον ίδιο χώρο του Anassa City Events, για το ανθρώπινο δυναμικό της ΙΑΠΩΝΙΚΗ, τη βάση πάνω στην οποία έχει θεμελιώσει την ανοδική πορεία της, εδώ και 50 χρόνια.

Με ένα πανελλαδικό δίκτυο 26 καταστημάτων και 600 εργαζομένους, η ΙΑΠΩΝΙΚΗ παραμένει πιστή στο όραμά της, να προπορεύεται διαχρονικά στον χώρο της μετακίνησης και να είναι πηγή έμπνευσης για την ίδια και τους συνεργάτες της.

Επενδύει στην εκπαίδευση των ανθρώπων της αλλά και των συνεργατών της, στην ανάπτυξη των τεχνολογικών εξελίξεων αλλά και σε υποδομές, ώστε να ανταποκρίνεται στις εξελισσόμενες ανάγκες του επαγγελματία, παρέχοντας προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Ένας από τους κύριους παράγοντες, τέλος, που συνθέτουν την εικόνα της επιτυχημένης πορείας της εταιρείας και εξασφαλίζουν τη δυναμική συνέχειά της στο μέλλον, είναι η διαρκής και ουσιώδης συμμετοχή της σε δράσεις προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο και, κυρίως, στις ευάλωτες ομάδες. Ομοίως, η ενεργός υποστήριξη της προστασίας του περιβάλλοντος και της επιστημονικής έρευνας.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!