NEAPINED

Το νέο Citroen C3 Aircross θα είναι ένα επταθέσιο ηλεκτρικό

Η γαλλική εταιρία πρόκειται να κάνει ένα σημαντικό βήμα στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα παρουσιάζοντας στα τέλη της νέας χρονιάς το νέο C3 Aircross.  Σε ορισμένες αγορές θα κυκλοφορήσουν και εκδόσεις βενζίνης.

Ο CEO της εταιρείας, Thierry Koskas, επιβεβαίωσε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του νέου e-C3, ότι το νέο C3 Aircross θα είναι ένα επταθέσιο ηλεκτρικό SUV.

Το μελλοντικό C3 Aircross αναμένεται να διατηρήσει την ταυτότητά του ως SUV της κατηγορίας B, αλλά θα προσφέρει θέσεις για επτά επιβάτες χάρη στις τρεις σειρές καθισμάτων.

Ένα από τα βασικά καινοτομικά στοιχεία είναι η υιοθέτηση της νέας πλατφόρμας Smart Car, η οποία αυτήν τη στιγμή αποτελεί τη βάση του ηλεκτρικού μοντέλου e-C3.

Αυτή η πλατφόρμα θα τροποποιηθεί ώστε να εξυπηρετήσει τις απαιτήσεις μιας διάταξης επτά θέσεων. Για παράδειγμα, το e-C3 διαθέτει μια μπαταρία 44kWh που παρέχει αυτονομία 320 χιλιομέτρων και κάπου εκεί θα κυμανθεί για το επερχόμενο C3 Aircross.

Από οπτική άποψη, το νέο C3 Aircross αναμένεται να αποκτήσει μια πιο περιπετειώδη, εμφάνιση σε σύγκριση με τον προκάτοχό του, εγκαταλείποντας τις απαλές καμπύλες για μια πιο γωνιώδη σχεδιαστική γλώσσα. Αυτή η μεταμόρφωση αναμένεται να ενθαρρύνει όσους αναζητούν ένα μικρό SUV.

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία αυτής της ανάπτυξης είναι η προσδοκία ότι το νέο C3 Aircross θα προσφέρει μια σειρά επιλογών κινητήρων, συμπεριλαμβανομένων ηλεκτρικών και βενζίνης.

Επιπλέον, το νέο C3 Aircross αναμένεται να κυκλοφορήσει σε συγκεκριμένες αγορές της Ευρώπης ως ένα από τα πιο οικονομικά επταθέσια οχήματα, πιθανώς ανταγωνιζόμενο το Dacia Jogger στην έκδοση βενζίνης. Αυτή η προσέγγιση στοχεύει να καλύψει μια ευρεία γκάμα προτιμήσεων και αναγκών των πελατών.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!