NEA

Η Supra GRMN θα είναι ένα θηρίο με 550 ίππους

Η Toyota ετοιμάζεται να ρίξει στους δρόμους ένα θηρίο στον κόσμο των σπορ αυτοκινήτων: την Toyota Supra GRMN, η οποία ήδη δοκιμάζεται στην πίστα του Nürburgring.

Όσον αφορά τον κινητήρα, η Supra GRMN θα έχει κάτω από το καπό της το γνωστό εξακύλινδρο S58 της BMW, ο οποίος κινεί και τις Μ3/Μ4 και θα αποδίδει 550 ίππους. Αυτό σημαίνει ότι η Supra GRMN θα παρέχει εκπληκτική απόδοση και επιτάχυνση, κάνοντάς την ένα από τα πιο ισχυρά σπορ αυτοκίνητα στον δρόμο.

Ωστόσο, δεν είναι μόνο ο κινητήρας που θα εντυπωσιάσει. Η Supra GRMN διαθέτει επίσης αεροδυναμικές βελτιώσεις, όπως πλευρικά splitters και υπερυψωμένη πίσω αεροτομή, προσδίδοντας την απαραίτητη σταθερότητα και κράτημα σε υψηλές ταχύτητες.

Το αποτέλεσμα θα είναι ένα κουπέ που όχι μόνο εντυπωσιάζει με την ισχύ του, αλλά επίσης έχει επαναπροσδιορίσει την έννοια της αεροδυναμικής απόδοσης σε ένα σπορ αυτοκίνητο.

Το 2024 αναμένεται να είναι η χρονιά που η κορυφαία Supra GRMN θα κυκλοφορήσει επίσημα, και είναι σίγουρο ότι θα αποτελέσει το απόλυτο αποκορύφωμα της σπορ αυτοκίνησης από την Toyota.

Με την επόμενη γενιά των ηλεκτρικών αυτοκινήτων να πλησιάζει, η Supra GRMN θα αποτελέσει το τελευταίο δείγμα κορυφαίας ισχύος των κινητήρων εσωτερικής καύσης από την Toyota, ως ένας λαμπρός επίλογος.

Σημειώστε πως στις εικόνες βλέπετε την έκδοση GR Supra 45th Anniversary Edition, η οποία αποδίδει 390 ίππους. Υπενθυμίζεται ότι η απλή τρίλιτρη έκδοση αποδίδει 340 ίππους και η μικρότερη δίλιτρη 258 ίππους.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!