NEA

Nissan Hyper Punk: Αντισυμβατικό όπως η πανκ

Πρόκειται για το τελευταίο πρωτότυπο στη σειρά οχημάτων της, που θα φιο στο Japan Mobility Show στις 25 Οκτωβρίου.

Το Hyper Punk είναι ένα ηλεκτρικό crossover σχεδιασμένο για δημιουργούς περιεχομένου, influencers και καλλιτέχνες. Ενσωματώνει τεχνολογίες σύνδεσης που συνδυάζουν το φυσικό με το ψηφιακό κόσμο, ενώ το V2X σύστημα επιτρέπει φόρτιση συσκευών και διαμοιρασμό ενέργειας.

Το εσωτερικό του αντανακλά τον ιαπωνικό σχεδιασμό με στοιχεία origami. Ενσωματωμένες κάμερες, με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης, μετατρέπουν τοπία σε manga γραφικά, προβάλλοντας τα σε μια τριπλή οθόνη στο πιλοτήριο, δημιουργώντας ένα σύμπαν όπου πραγματικότητα και metaverse συναντώνται. Επίσης, το αυτοκίνητο αναγνωρίζει τη διάθεση του οδηγού και προσαρμόζει την ατμόσφαιρα του χώρου.

Εξωτερικά, το Hyper Punk έχει ένα ιδιαίτερο στυλ με πολύπλευρες επιφάνειες. Η ασημί βαφή αλλάζει ανάλογα με το φως, ενώ η αεροδυναμική του σχεδίαση το κάνει να ξεχωρίζει. Οι προεξοχές, οι μεγάλοι τροχοί 23 ιντσών και τα φωτιστικά σώματα υπογραμμίζουν τη μοναδικότητά του.

Τέλος, από χτες, στην περιοχή Shinjuku του Τόκιο, μια ψηφιακή πινακίδα παρουσιάζει τα πρωτότυπα EV της Nissan. Από τις 25 Οκτωβρίου, αυτά τα οχήματα θα είναι διαθέσιμα στο παιχνίδι Fortnite με τίτλο «Electrify the World».

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!