NEA

Αυτό είναι το ταμπλό της νέας Porsche Panamera

Η αναμενόμενη τρίτη γενιά της Panamera ετοιμάζεται να κατακτήσει τον κόσμο με μια εντυπωσιακή παρουσία, καθώς αποκαλύπτει ένα επαναστατικό εσωτερικό, εμπνευσμένο από την Taycan.

Το ταμπλό της νέας Panamera δίνει έμφαση σε μια εξελιγμένη σχεδίαση, αποχαιρετώντας τα συμβατικά χειριστήρια υπέρ των οθονών αφής και των απτικών πλήκτρων στην κεντρική κονσόλα. Το βλέμμα πέφτει στον εντυπωσιακό ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,6 ιντσών, στην κεντρική οθόνη αφής και σε μια επιπλέον οθόνη στην πλευρά του συνοδηγού.

Οι επιβάτες στα πίσω καθίσματα μπορούν να απολαύσουν μια οθόνη αφής για τον έλεγχο των μέσων ενημέρωσης, της πλοήγησης και του φωτισμού του περιβάλλοντος – μια προσθήκη που επιτρέπει ακόμα περισσότερη άνεση και ψυχαγωγία.

Επιπλέον, για πρώτη φορά στη σειρά Panamera, προσφέρεται η επιλογή επένδυσης χωρίς χρήση δέρματος, συνδυάζοντας τα υφάσματα Race-Tex και Pepita για μια βιώσιμη και πολυτελή αίσθηση.

Η οδηγοκεντρική καμπίνα προσφέρει εύκολη πρόσβαση στις λειτουργίες, με τον επιλογέα του κιβωτίου ταχυτήτων ενσωματωμένο στο τιμόνι και έναν βολικό διακόπτη εναλλαγής για τον ψηφιακό πίνακα οργάνων.

Η Porsche έχει επίσης βελτιστοποιήσει το εσωτερικό με ρυθμιζόμενους αεραγωγούς, αυξημένους αποθηκευτικούς χώρους και βελτιωμένα υλικά καθισμάτων, προσφέροντας μια ακόμα υψηλότερη επίπεδο άνεσης και πολυτέλειας στους επιβάτες.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!