NEA

Το Walmart πουλά μέχρι και κινητήρες!

Το Walmart, η μεγαλύτερη αλυσίδα σούπερ μάρκετ στις ΗΠΑ, προσφέρει σχεδόν τα πάντα και έρχεται να εκπληρώσει τις προσδοκίες των petrolheads.

Με ποιο τρόπο; Επεκτείνοντας το φάσμα των προϊόντων του για να συμπεριλάβει ανταλλακτικά και κινητήρες υψηλών επιδόσεων, συμπεριλαμβανομένων V8 των 9,4 λίτρων από την Chevrolet. Η ποικιλία προϊόντων είναι εντυπωσιακή, περιλαμβάνοντας κινητήρες Chevy small block crate, υπερσυμπιεστές, και ακόμη και κιτ turbo universal.

Ανάμεσά τους, ο πιο ακριβός είναι ο BluePrint Engines 598CI BBC Stroker Crate Engine, που πωλείται στα 25.595 δολάρια και περιλαμβάνει αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 4L80E. Για όσους αναζητούν κάτι πιο οικονομικό, υπάρχει ο κινητήρας Crate “350 Cruiser” της BluePrint, με τιμή 6.369 δολάρια.

Παρότι τα ανταλλακτικά αυτά φυλάσσονται στην αποθήκη της Walmart, πωλούνται πραγματικά από διάφορους πωλητές μέσω της ιστοσελίδας του λιανοπωλητή, παρόμοια με τον τρόπο που τα προϊόντα πωλούνται στο Amazon.

Το Walmart επίσης προσφέρει μια γενναιόδωρη πολιτική επιστροφών, εξασφαλίζοντας την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών, καθιστώντας τον προορισμό για τους λάτρεις του αυτοκινήτου που αναζητούν δυνατές αναβαθμίσεις.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!