NEA

Ο dpg7000 το… σανιδώνει με την AMG GT Black Series!

Μετά τις δηλώσεις του για την επιστροφή του V12 και ότι η κλιματική αλλαγή είναι απάτη, ο διάσημος Έλληνας επιχειρηματίας… ξαναχτυπά!

Αυτή την φορά με λιγότερα κυβικά και κυλίνδρους αφού στο Instagram, στο αγαπημένο του social media, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανάρτησε ένα βίντεο που δείχνει μία Mercedes-AMG να κινείται με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Όπως φαίνεται και στο στιγμιότυπο από το σχετικό story (που προφανώς για ευνόητους λόγους κατέβηκε) πιθανότατα η Mercedes να είναι η AMG GT Black Series. Στο πίνακα οργάνων μπορούμε να δούμε ότι με κουμπωμένη την 7η σχέση στο κιβώτιο οι στροφές του κινητήρα βρίσκονται στις περίπου 5.500 σ.α.λ. και η ταχύτητα αγγίζει τα 270 χλμ./ώρα.

Στο σημείο αυτό να πούμε ότι η Black Series αποδίδει 730 ίππους στις 6.700-6.900 σ.α.λ. και 800 Nm στις 2.000-6.000 σ.α.λ. Όλα μεταφέρονται στους πίσω τροχούς μέσω του αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη AMG Speedshift DCT 7G.

Άλλωστε, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δείχνει να είναι πιστός στην πίσω κίνηση στα σπορ μοντέλα της Mercedes-AMG, κατακρίνοντας την υιοθέτηση συστήματος τετρακίνησης σε αυτά. Όσο για τα 0-100 χλμ./ώρα χρειάζονται μόλις 3,2 δλ., για τα 0-200 χλμ./ώρα λιγότερα από 9 δλ. με την τελική ταχύτητα να φτάνει τα 325 χλμ./ώρα.

Υπενθυμίζεται ότι Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν είναι μόνο ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες της επιχειρηματικής δραστηριότητας στη χώρα μας, αλλά και φανατικός των αυτοκινήτων υψηλών επιδόσεων τα οποία τα οδηγεί ο ίδιος σχεδόν σε καθημερινή βάση.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

Ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!