NEA

VW Group: Προσωρινή διακοπή λόγω έλλειψης ηλεκτρικών μοτέρ

Οι υψηλές δαπάνες και η πίεση από την αγορά της Κίνας αποτελούν σημαντικές προκλήσεις για τις γερμανικές εταιρίες κατά τη μετάβαση προς την ηλεκτροκίνηση.

Οι οποίες έχουν να αντιμετωπίσουν και άλλα ζητήματα. Όπως το ότι η παραγωγή ηλεκτρικών αυτοκινήτων στη Volkswagen καθυστερεί, καθώς το εργοστάσιό της στο Zwickau διακόπτει για περίπου τρεις εβδομάδες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Volkswagen, η παραγωγή ηλεκτροκίνητων οχημάτων στο εργοστάσιο του Zwickau επηρεάζεται από περιορισμένη διαθεσιμότητα ηλεκτρικών κινητήρων.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή της παραγωγής για μοντέλα όπως τα Audi Q4 E-tron, Audi Q4 Sportback E-tron, καθώς και τα VW ID.4 και VW ID.5, στο εν λόγω εργοστάσιο.

Ωστόσο, τα VW ID.3 και Cupra Born δεν επηρεάζονται από τα προβλήματα στην προμήθεια κινητήρων και θα συνεχίσουν την παραγωγή τους σύμφωνα με τον προγραμματισμό.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!