NEA

Νέο Subaru Forester: Ανανέωση και ψηφιακές αναβαθμίσεις

Το ανανεωμένο Subaru Forester παρουσιάστηκε στην έκθεση αυτοκινήτου του Λος Άντζελες, επιφυλάσσοντας πληθώρα αισθητικών αλλαγών και τεχνολογικών εξελίξεων.

Το αμάξωμα έχει αποκτήσει μία πιο σύγχρονη και επιβλητική εμφάνιση, με εντυπωσιακά LED φωτιστικά σώματα και μια φρέσκια προσέγγιση στον κλασικό χαρακτήρα της Subaru στον χώρο των SUV.

Στο εσωτερικό, κυριαρχεί μια μεγάλη κάθετη οθόνης 11,6 ιντσών για το σύστημα infotainment, προσφέροντας μια ακόμη καλύτερη εμπειρία ψυχαγωγίας και πληροφορικής.

Το ψηφιακό πακέτο εξοπλισμού περιλαμβάνει τις πιο πρόσφατες τεχνολογικές και ψηφιακές εξελίξεις, ενώ το σύστημα υποβοήθησης Eyesight προσφέρει ευρύτερο «σκανάρισμα» για πιο αποτελεσματική λειτουργία.

Στον τομέα των μηχανικών επιλογών, το Forester διατηρεί των ν 2,5 λίτρων κινητήρα, το κιβώτιο CVT και το σύστημα τετρακίνησης. Ο τετρακύλινδρος κινητήρας αποδίδει 183 ίππους και 241 Nm ροπής, επιτυγχάνοντας τα 0-100 χλμ./ώρα σε περίπου 8 δευτερόλεπτα.

Ένα από τα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά της ανανεωμένης γενιάς είναι η ενίσχυση του πλαισίου, δημιουργώντας ένα πιο άκαμπτο και ικανό crossover τόσο στον δρόμο όσο και εκτός αυτού.

Αρχικά σχεδιασμένο για την αμερικανική αγορά, το Subaru Forester θα φτάσει στην Ευρώπη την άνοιξη του 2024, ως μοντέλο με ευρωπαϊκές προσαρμογές. Για πρώτη φορά στην ιστορία του, θα προσφέρεται με υβριδικό σύστημα, αποτέλεσμα της συνεργασίας με την Toyota.


Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!