NEA

Οι ντίλερ στην Αμερική είναι επιφυλακτικοί απέναντι στα ηλεκτρικά

Οι Αμερικανοί αντιπρόσωποι αυτοκινήτων εκφράζουν ανησυχίες και ζητούν να τεθεί φρένο στην ταχεία προώθηση των ομοσπονδιακών κανονισμών που προωθούν τη μετάβαση στα ηλεκτρικά οχήματα στις ΗΠΑ.

Πάνω από 4.000 αντιπρόσωποι αυτοκινήτων καλούν τον πρόεδρο Μπάιντεν να επανεξετάσει την πρόταση της EPA για το 60-67% των πωλήσεων νέων οχημάτων να είναι μπαταριοκίνητα έως το 2030-2032.

Αντιπρόσωποι από πολλές πολιτείες όπως η Καλιφόρνια, το Μίσιγκαν, το Κολοράντο και η Νέα Υόρκη υποστηρίζουν μια πιο σταδιακή μετάβαση στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, επικαλούμενοι την ανάγκη για μια πιο προσεκτική προσέγγιση λόγω ανησυχιών σχετικά με την ετοιμότητα των καταναλωτών.

Οι προκλήσεις όπως η έλλειψη ισχυρών υποδομών φόρτισης, η οικονομική προσιτότητα των ηλεκτρικών οχημάτων και οι ανησυχίες για την αυτονομία αποτελούν κρίσιμους παράγοντες που απαιτούν προσεκτική διαχείριση της μετάβασης στην ηλεκτροκίνηση.

Οι αντιπρόσωποι επισημαίνουν την ανάγκη για εξέλιξη της τεχνολογίας των μπαταριών, μείωση των τιμών και ενίσχυση της υποδομής φόρτισης προτού προχωρήσουν περαιτέρω στην προώθηση των ηλεκτρικών οχημάτων.

Η πρωτοβουλία αυτή στοχεύει στο να διασφαλίσει ότι οι φωνές των αντιπροσώπων και των καταναλωτών λαμβάνονται υπόψη στις πολιτικές αποφάσεις που διαμορφώνουν τη μετάβαση στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!