NEA

MG4 XPower: Διαθέσιμο στην Ελλάδα με 435 ίππους

Η ηλεκτρική γκάμα του MG4 εμπλουτίζεται με δύο εκδόσεις που υπόσχονται υψηλή απόδοση και εντυπωσιακές δυνατότητες.

Η πρώτη εκδοχή, MG4 Luxury, διαθέτει μπαταρία 77 kWh που εξασφαλίζει εντυπωσιακή αυτονομία έως 520 χιλιόμετρα κατά WLTP, με απόδοση ηλεκτροκινητήρα 180 kW (245 ίπποι).

Η κορυφαία XPOWER 4WD έκδοση διαθέτει δύο ηλεκτροκινητήρες, προσφέροντας τετρακίνηση και συνολική απόδοση 435 ίππων και 600 Nm. Με σύστημα τετρακίνησης, το MG4 XPOWER 4WD επιτυγχάνει βελτιωμένη πρόσφυση και ασφάλεια.

Στον τομέα της απόδοσης, το Launch Control προσφέρει επιτάχυνση από στάση έως 100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,8 δευτερόλεπτα. Επιπλέον, η οθόνη αφής 10,25 ιντσών παρέχει λειτουργία πίστας με δεδομένα ανάλυσης απόδοσης, ταχύτητας, δύναμης G και άλλα.

Το MG4 EV XPOWER διαθέτει επίσης σύστημα πέδησης που επιτρέπει ακινητοποίηση από 100 χλμ./ώρα σε μόλις 33,9 μέτρα. Όλα αυτά ενώ οι νέες εκδόσεις συνοδεύονται από εγγύηση 7 ετών ή 150.000 χιλιόμετρα.

Το MG4 Luxury ξεκινά από 34.300 ευρώ, ενώ το MG4 XPOWER 4WD από 35.700 ευρώ, με επιδότηση 8.000 ευρώ από το πρόγραμμα “Κινούμαι Ηλεκτρικά 2”. Εδώ ο τιμοκατάλογος της MG Motors, εδώ ο προϊοντικός οδηγός του MG4.

MG ZS 1.5 DVVT 106 PS MT: Δοκιμάζουμε το φτηνότερο SUV της αγοράς!

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!