NEA

Το Tesla Cybertruck κυριαρχεί, το GMC Hummer EV εντυπωσιάζει [video]

Στη συνεχή κούρσα για την υπεροχή στην αγορά των ηλεκτρικών οχημάτων, το Tesla Cybertruck και το GMC Hummer EV έρχονται αντιμέτωπα σε μια εντυπωσιακή σύγκριση.

Η παραδοσιακή αντιπαράθεση μεταξύ των δύο αμερικανικών κολοσσών εντυπωσιάζει αφού μιλάμε για δύο από τα μεγαλύτερα ηλεκτρικά επιβατικά αυτοκίνητα που υπάρχουν.

Οι πρώτες παραδόσεις του πολυαναμενόμενου Tesla Cybertruck ξεκίνησαν, και το Carwow κατάφερε να το θέσει αντιμέτωπο με τον αντίπαλο του, το GMC Hummer EV, σε μια δοκιμή επιτάχυνσης και ακινητοποίησης.

Τα δύο γιγάντια BEV, εξοπλισμένα με τρεις ηλεκτροκινητήρες, έγιναν πρωταγωνιστές σε ένα σόου κοντά στο εργοστάσιο Gigafactory στο Όστιν του Τέξας. Και τα δύο καταφέρνουν να ξεχωρίσουν με την εντυπωσιακή τους επιτάχυνση, παρά το εξωπραγματικό βάρος τους.

Το Tesla Cybertruck, ζυγίζοντας 3.104 κιλά, διαθέτει εντυπωσιακή ροπή 930 Nm, ενώ το GMC Hummer EV, με βάρος 4.110 κιλά, ανταποκρίνεται με ακόμη μεγαλύτερη ροπή, φτάνοντας τα 1.485 Nm. Παρά τη διαφορά στη ροπή, το Cybertruck καταφέρνει να επικρατεί χάρη στο ελαφρύτερο βάρος του.

Στις δοκιμές επιτάχυνσης, ακόμη και με επιπλέον επιβάτες, το Cybertruck υπερέχει του Hummer EV. Αξιοσημείωτο είναι ότι η τελική ταχύτητα του Cybertruck απελευθερώθηκε πάνω από τα 200 χλμ./ώρα με την ενημερωμένη έκδοση, προσφέροντας εντυπωσιακή επίδοση.

Παρόλο που το Hummer EV κατάφερε να κερδίσει στο τεστ ακινητοποίησης από τα 113 χλμ./ώρα, ορισμένοι υποθέτουν ότι τα φρένα του Cybertruck ενδέχεται να είχαν ζεσταθεί, εξηγώντας το απρόσμενο αποτέλεσμα. Όπως και να έχει τόσο το Tesla Cybertruck όσο και το GMC Hummer EV αναδεικνύουν τις ποικίλες πτυχές της ηλεκτροκίνησης. Απολαύστε τα.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!