NEA

Το hypercar με τα 1.086 άλογα που πρωταγωνιστεί στα video games

Το Genesis X Gran Berlinetta Vision Gran Turismo Concept κάνει το εντυπωσιακό του ντεμπούτο στο παιχνίδι Gran Turismo 7, αναδεικνύοντας την εντυπωσιακή αλλά και ανεπίτευκτη δημιουργία της Genesis.

Πρόκειται για ένα κουπέ με τον κινητήρα του τοποθετημένο στο κέντρο, βαμμένο σε ένα εντυπωσιακό πορτοκαλί χρώμα, με ένα κομψό, αεροδυναμικό σχήμα και πόρτες gullwing, καθώς και τροχούς με κεντρικό κλείδωμα.

Ο V6 βενζινοκινητήρας έχει όριο περιστροφής στις 10.000 σ.α.λ. και ενσωματώνει έναν ηλεκτρικό υπερσυμπιεστή, προσφέροντας εκπληκτική ιπποδύναμη 1.086 ίππων.

Παράλληλα με το εικονικό λανσάρισμα του στο Gran Turismo 7 τον επόμενο μήνα, το Genesis X Gran Berlinetta Vision Gran Turismo Concept υπάρχει και στον πραγματικό κόσμο.

Ένα μοντέλο υπό κανονική κλίμακα παρουσιάστηκε στη Βαρκελώνη κατά τη διάρκεια του Παγκόσμιου Τελικού του Gran Turismo World Series.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!