NEA

Το φουτουριστικό Audi grandsphere φιγουράρει στο Golden Hall!

Η Audi συνεχίζει να πρωτοπορεί στον κόσμο της αυτοκίνησης, με το επαναστατικό πρωτότυπο, το grandsphere. Αυτό το τετράθυρο GT δεν αντιπροσωπεύει απλώς ένα αυτοκίνητο, αλλά αποτελεί ένα όραμα για το μέλλον της premium ηλεκτρικής κινητικότητας.

Το grandsphere δεν είναι απλώς μια εντυπωσιακή παρουσία, αλλά ένα όχημα που συνδυάζει προηγμένη τεχνολογία με άνεση και πολυτέλεια.

Με τις δυνατότητες της αυτόνομης οδήγησης 4ου επιπέδου, το εσωτερικό του μεταμορφώνεται σε ένα πολυτελές lounge, προσφέροντας μια First Class εμπειρία.

Από τις 16 Δεκεμβρίου 2023 έως τις 8 Ιανουαρίου 2024, το grandsphere θα βρίσκεται στο Εμπορικό Κέντρο Golden Hall στο Μαρούσι.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά αυτήν τη φουτουριστική δημιουργία, ενώ μερικοί τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν μια εξαιρετική εμπειρία οδήγησης και να φωτογραφηθούν από τη φωτογράφο μόδας Κατερίνα Τσατσάνη.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέσω της ειδικής σελίδας στον ιστότοπο www.audi.gr ή μέσω των κοινωνικών δικτύων της Audi στο Facebook και Instagram.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!