NEAPINED

Παράταση για τα τέλη κυκλοφορίας 2024

Δίμηνη παράταση, έως τις 29 Φεβρουαρίου, θα δοθεί από το υπουργείο Οικονομικών για την καταβολή των τελών κυκλοφορίας των οχημάτων.

Απόφαση που αυτόματα συμπαρασύρει και τις δηλώσεις ακινησίας. Στην πράξη αυτό σημαίνει πως όλοι έχουν τη δυνατότητα να εξοφλήσουν τα τέλη κυκλοφορίας τους μέσα στο επόμενο δίμηνο.

Όσοι θέλουν να θέσουν σε ακινησία το αυτοκίνητό τους μπορούν να τα κυκλοφορήσουν άλλους δύο μήνες και να καταθέσουν τις πινακίδες τους στα τέλη Φεβρουαρίου.

Επίσης, τα κλιμακωτά πρόστιμα για όσους δεν πληρώνουν εμπρόθεσμα τα τέλη κυκλοφορίας θα εφαρμοστούν από το 2025. Σε αυτή την περίπτωση, όσο πιο νωρίς θα γίνεται η εκπρόθεσμη εξόφληση τόσο πιο μικτή θα είναι και η προσαύξηση.

Παρά τις αρχικές δηλώσεις του χάρη Θεοχάρη για ολιγοήμερη παράταση, φαίνεται πως τελικά το υπουργείο οικονομικών δεν θέλει να επιβαρύνει τον τελευταίο μήνα του έτους τα ελληνικά νοικοκυριά από επιπλέον βάρη. Ήδη οι δόσεις του ΕΝΦΙΑ, η καταβολή του φόρου εισοδήματος αυτή την περίοδο δημιουργούν ένα εκρηκτικό μείγμα σε αυτά.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!