NEA

VW: Φέρτε πίσω τους φυσικούς διακόπτες

Αυτό έδειξαν οι έρευνες πως θέλουν οι πελάτες και η γερμανική εταιρία θα πραγματοποιήσει την επιθυμία τους στα μελλοντικά της μοντέλα.

Η Volkswagen ανακοίνωσε μια σημαντική αλλαγή στον σχεδιασμό των εσωτερικών χειριστηρίων των αυτοκινήτων της, επιστρέφοντας στους φυσικούς διακόπτες για να βελτιώσει την εμπειρία των οδηγών.

Ο CEO Thomas Schäfer αναγνώρισε τη δυσαρέσκεια του κοινού για τα συστήματα οθόνης αφής και τον υπερβολικό έλεγχο αφής και ανακοίνωσε την επιστροφή στα φυσικά χειριστήρια.

Έτσι, τα νέα μοντέλα της VW, εμπνευσμένα από το concept ID.2All, θα συνδυάζουν τα παραδοσιακά φυσικά χειριστήρια με τις οθόνες αφής, προσφέροντας ευκολότερη πρόσβαση σε βασικές λειτουργίες.

Παρόλο που οι οθόνες αφής θα συνεχίσουν να υπάρχουν, η εταιρεία αποφάσισε να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που παρουσίαζαν οι διακόπτες αφής, οι οποία ήταν μη φωτιζόμενοι και δύσχρηστοι.

Η αλλαγή αυτή έρχεται ύστερα από τις κριτικές που δέχθηκε η εταιρεία για την πολυπλοκότητα και την αναξιοπιστία των τεχνολογικών διεπαφών της.

Οι οδηγοί αντιμετώπιζαν δυσκολίες στην εκτέλεση βασικών λειτουργιών, κάτι που οδηγούσε σε δυσφορία και ανάγκαζε την εταιρεία να αναθεωρήσει την προσέγγισή της.

Με αυτήν την επιλογή, η Volkswagen επιδιώκει να βελτιώσει την εμπειρία των οδηγών της, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες και τις προτιμήσεις του κοινού.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!