NEA

Tesla: Νέες εξελίξεις στα προβλήματα της πίσω ανάρτησης

Η ρυθμιστική αρχή οδικής ασφάλειας της Νορβηγίας έχει την Tesla στο επίκεντρο των ερευνών της λόγω καταγγελιών πελατών σχετικά με προβλήματα στην πίσω ανάρτηση, με πιθανή συνέπεια την ανάκληση των οχημάτων Model S και X.

Η υπηρεσία οδικής ασφάλειας της Νορβηγίας (NPRA) διερευνά παράπονα πελατών που αφορούν βλάβες στον πίσω κάτω βραχίονα ελέγχου της ανάρτησης, με το ενδεχόμενο σύστασης ανάκλησης αν κριθεί ότι το ζήτημα είναι σοβαρό.

Η Tesla βρίσκεται υπό έλεγχο μετά από περισσότερες από 10 αναφορές κατά το 2022, αναφορικά με σπασμένα μέρη της ανάρτησης, δημιουργώντας ανησυχίες για την ασφάλεια.

Μετά από συνάντηση μεταξύ NPRA και Tesla αυτόν τον μήνα, είναι πιθανόν ο οργανισμός να επεκτείνει το θέμα σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης, προειδοποιώντας τους ιδιοκτήτες των Tesla και τα κράτη μέλη για πιθανά προβλήματα στην ανάρτηση.

Αν και έχουν γίνει πρόσφατες τροποποιήσεις στον βραχίονα ελέγχου, τα προβλήματα εξακολουθούν να εμφανίζονται, με πολλά οχήματα που επηρεάζονται να παραμένουν στους δρόμους.

H Tesla κατηγορεί τους πελάτες της για ελαττωματικές εξαρτήματα

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!