NEAPINED

H αστυνομία της Τουρκίας διαθέτει Porsche και Ferrari

H τουρκική αστυνομία παρουσιάζει έναν εντυπωσιακό στόλο αυτοκινήτων υψηλών επιδόσεων, αξίας περίπου 3,2 εκατομμυρίων ευρώ, συμπεριλαμβανομένων Ferrari και Bentley.

Δεν είναι μόνο το Ντουμπάι που έχει περιπολικά supercars. Ο στόλος προέκυψε από μια σημαντική κατάσχεση από έναν διακινητή ναρκωτικών. Τον ανακοίνωσε ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών Ali Yerlikaya και περιλαμβάνει πάνω από δύο ντουζίνες σπορ αυτοκίνητα, supercars και SUV που κατασχέθηκαν κατά τη διάρκεια πρόσφατης επιχείρησης.

Μεταξύ των κατασχεθέντων οχημάτων περιλαμβάνονται πολυτελή μοντέλα όπως η Bentley Continental GT, η Porsche Taycan, η Ferrari 458, το Volkswagen Golf R, το Range Rover Sport και η Mercedes-Benz GLS κ.α.

Τα αυτοκίνητα αυτά, με εκτιμώμενη συνολική αξία 3,2 εκ. ευρώ, κατασχέθηκαν από έναν και μόνο διακινητή ναρκωτικών με το όνομα Hakan Ayik.

Ως αρχηγός της συμμορίας μοτοσικλετιστών Comanchero με έδρα την Αυστραλία, ο Ayik είχε συγκεντρώσει σημαντικό πλούτο, με εκτιμώμενη περιουσία που έφτανε περίπου το 1 δισεκατομμύριο ευρώ.

Μετά τη σύλληψή του, μαζί με 36 συνεργάτες του στην Κωνσταντινούπολη τον περασμένο μήνα, οι τουρκικές αρχές κατάσχεσαν τα οχήματα στο πλαίσιο της πάταξης του οργανωμένου εγκλήματος.

Ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών Yerlikaya σχολίασε την επιτυχημένη επιχείρηση, δηλώνοντας: «Ως αποτέλεσμα των επιτυχημένων επιχειρήσεων που πραγματοποίησε το αστυνομικό μας τμήμα της Κωνσταντινούπολης εναντίον οργανώσεων οργανωμένου εγκλήματος, κατασχέθηκαν 23 οχήματα. Μετά την απόφαση του δικαστηρίου, τα οχήματα αυτά παραδόθηκαν στην αστυνομία μας».

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!