NEA

Η μακρύτερη Viper αναζητά ξανά νέο ιδιοκτήτη

Η απίστευτη Dodge Viper Limousine εμφανίστηκε ξανά σε ηλεκτρονική σελίδα με πωλήσεις αυτοκινήτων και όπως φαίνεται η αξία της έχει αυξηθεί ακόμη περισσότερο.

Πέρυσι το ίδιο αυτοκίνητο είχε πωληθεί για 140.000 δολάρια και τώρα ο νέος ιδιοκτήτης ζητά 169.000 δολάρια. Και κάτι μας λέει πως δεν θα δυσκολευτεί και πολύ για να πουλήσει ένα από τα πιο ιδιαίτερα μεταποιημένα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στις ΗΠΑ.

Αυτή η επιμηκυμένη Viper, με μήκος που αγγίζει τα 7,6 μέτρα είχε προσφερθεί για πώληση στο eBay το 2021 και στο Facebook Marketplace το 2022, χωρίς ωστόσο να βρει αγοραστή.

Κάτω από το εκπληκτικά μακρύ καπό, δεν υπάρχει ο γνήσιος V10 των 8,0 λίτρων αλλά ένας Mopar Dodge Magnum των 5,9 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 400 άλογα.

Υπό την φροντίδα της Gateway Classic Cars στο Σεντ Λούις, η ξεχωριστή λιμουζίνα έχει καταγράψει περίπου 11.000 χιλιόμετρα στο οδόμετρο.

Παρά τα… προσόντα της, που περιλαμβάνουν θέσεις για έως 12 άτομα, μπροστινά καθίσματα, πίσω καθίσματα και ευρύχωρο πάγκο, η ανοικτή οροφή περιορίζει τις μετακινήσεις μόνο όταν έχει καλό καιρό.

Παρόλο που η τιμή της Viper μπορεί να αποτελεί εμπόδιο για πολλούς, οι λάτρεις του show-off μπορεί να βρουν έναν λόγο να επενδύσουν σε αυτή τη μοναδική δημιουργία.

Σε μια χώρα όπου οι δρόμοι είναι μεγάλοι και τα πάρτι άπειρα, η ιδέα μιας επιμηκυμένης Dodge Viper του 1996 ίσως και να έχει το δικό της νόημα.

Ωστόσο, οι ανησυχίες για την ασφάλεια, παρά την ύπαρξη ζωνών ασφαλείας για όλους τους επιβάτες, παραμένουν υψηλές. Αλλά στο Αμέρικα, υπάρχουν πολλά τρελά και παλαβά…

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!