NEA

Η Hyundai ετοιμάζεται για την παραγωγή του N Vision 74

Η Hyundai φέρεται να βρίσκεται σε εξέλιξη για την κατασκευή του N Vision 74, ένα κουπέ με ρετρό στιλ και με κυψέλες καυσίμου.

Τα αρχικά πλάνα προβλέπουν μία περιορισμένη παραγωγή από 100 μονάδες. Από αυτά, περίπου 70 αυτοκίνητα αναμένεται να διατεθούν στους πελάτες, ενώ τα υπόλοιπα 30 θα προορίζονται για εφαρμογές στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Εμπνευσμένο από το κουπέ Pony του 1974 του Giugiaro, το N Vision 74 αναμένεται να παρουσιάσει εντυπωσιακή ισχύ, φτάνοντας τα 800 άλογα, περισσότερα από διπλάσια σε σχέση με το αρχικό concept.

Ωστόσο, αναφορές κάνουν λόγο για μια πιθανή μείωση της αυτονομίας στα περίπου 450 χιλιόμετρα με μία πλήρη φόρτιση. Αυτά για έκδοση δρόμου αφού τα αγωνιστικά ίσως και να έχουν ακόμη μικρότερη λόγω βάρους.

Παρόλο που προηγούμενες αναφορές δεν είχαν επιβεβαιωθεί, η κεκτημένη ταχύτητα της Hyundai υπό το εμπορικό σήμα N δίνει βάση για την περιορισμένη παραγωγή αυτού του concept.

Παρόλα αυτά, η τεχνολογία αυτή μπορεί να έρθει σε υψηλό κόστος, κοντά στα επίπεδα των ακριβών supercars, κάτι που ενδέχεται να αποτελέσει πρόκληση για τη Hyundai.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!