NEA

Στον Παρνασσό το Jeep Avenger

Το μικρότερο μοντέλο της Jeep θα βρεθεί στην αφετηρία της τηλεκαμπίνας στη θέση 1750, προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία στους λάτρεις του SUV να εξερευνήσουν όλες τις δυνατότητές του στο πλαίσιο του εκδηλώσεων «The SUV Summit».

Το Jeep Avenger απευθύνεται στους λάτρεις της περιπέτειας, ενσωματώνοντας την κορυφαία τεχνογνωσία της αμερικανικής εταιρείας για απαιτητικές οδηγικές συνθήκες. Η εκτενής γκάμα του προσφέρει επιλογές για κάθε ανάγκη, περιλαμβάνοντας αμιγώς ηλεκτρική έκδοση με 156 ίππους, καθώς και έκδοση με κινητήρα βενζίνης 100 ίππων, με αρχική τιμή 25.990 ευρώ και πλούσιο εξοπλισμό.

Παρά το συμπαγές μήκος του, που δεν υπερβαίνει τα 4,10 μέτρα, το Avenger διαθέτει ευρύχωρη και πρακτική καμπίνα, προσφέροντας μεγάλους και εύχρηστους αποθηκευτικούς χώρους. Το σύστημα πολυμέσων Uconnect με οθόνη αφής 10,25 ιντσών, ο ψηφιακός πίνακας οργάνων με οθόνη 10,25 ιντσών και η δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου μέσω της εφαρμογής Jeep app καθιστούν το Avenger λειτουργικό και σύγχρονο.

Με μοντέρνο σχεδιασμό και αυθεντική ταυτότητα, το μικρότερο Jeep εντυπωσιάζει αισθητικά και προσφέρει συναρπαστική οδηγική εμπειρία. Ο στάνταρ Selec Terrain, με επιλογές όπως ECO, NORMAL, SPORT, SAND, MUD και SNOW, εξασφαλίζει τον έλεγχο όλων των υποσυστημάτων, επιτρέποντας την κίνηση με ασφάλεια και πρόσφυση κάτω από κάθε συνθήκη.

Το Avenger, παρουσιάζοντας τη μοναδική ταυτότητα της μάρκας, ξεχωρίζει όχι μόνο αισθητικά αλλά και ως ένα αξιόπιστο όχημα που συνδυάζει την ευελιξία με την ασφάλεια. Για όποια ερώτηση ή δοκιμή οδήγησης, οι επισκέπτες του «The SUV Summit» μπορούν να απευθυνθούν στα στελέχη που θα βρίσκονται στη διάθεσή τους στο χιονοδρομικό κέντρο.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!