NEAPINED

Έτοιμο το νέο Renault Captur

Σε μια προσπάθεια να εξασφαλίσει μια πιο ουσιαστική παρουσία στην έντονα ανταγωνιστική αγορά των μικρών SUV, η Renault ετοιμάζεται να λανσάρει ένα πλήρως επανασχεδιασμένο Captur μέσα στο 2024.

Το βασικό σημείο που θα διαφοροποιεί το facelift μοντέλο θα είναι η νέα εμφάνιση εμπνευσμένη από τη σειρά Scenic. Αυτή η ανανέωση έρχεται αμέσως μετά την επιτυχημένη ανανέωση του μικρότερου Clio, καθώς η Renault θέτει ως στόχο την κατάκτηση ενός αυξημένου μεριδίου στην κατηγορία των μικρών SUV.

Πρόσφατες εικόνες της σχετικής πατέντας μας έχουν δείξει ένα κομψό νέο μπροστινό μέρος για το Captur, ευθυγραμμίζοντάς το με τα πιο πρόσφατα μοντέλα της Renault. Νέες, ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες από τους συναδέλφους στο kolesa.ru μας δείχνουν μία πολύ πετυχημένη προσέγγιση για το νέο Captur.

Το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στο σαλόνι της Γενεύης, στα τέλη Φεβρουαρίου, για να κυκλοφορήσει στις αγορές από το ερχόμενο καλοκαίρι. Στην Ελλάδα από το φθινόπωρο.

Πηγή φωτ.: kolesa.ru

Όπως μπορούμε να δούμε τα σημεία που έχουν ανανεωθεί αφορούν στη μάσκα, τους προβολείς και τους προφυλακτήρες, στο πρότυπο ενός τυπικού facelift, όπως έγινε με το Clio. Συγκεκριμένα, το εμφανές λογότυπο της Renault και τα σχέδια των φώτων LED σε σχήμα βέλους προσφέρουν μία φρεσκάδα, ενώ η κορυφαία έκδοση Esprit d’Alpine με προσανατολισμό στις επιδόσεις έχει μια πιο εμφατική άποψη.

Οι βελτιώσεις στο εσωτερικό αναμένεται να περιλαμβάνουν μια νέα οθόνη αφής με αναβαθμισμένα γραφικά και την πιο πρόσφατη εκδοχή του συστήματος πολυμέσων OpenR της Renault. Αναβαθμισμένος θα είναι και ο ψηφιακός πίνακας οργάνων, ενώ πλουσιότερος αναμένεται ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας.

Το ανανεωμένο Captur αναμένεται να διατηρήσει τα υπάρχοντα κινητήρια σύνολα του. Συμπεριλαμβανομένου του υπερτροφοδοτούμενου τρικύλινδρου κινητήρα 1,0 λίτρων, την έκδοση LPG, καθώς και των αυτοφορτιζόμενων υβριδικών και plug-in υβριδικών E-Tech εκδόσεων.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!