NEA

Μία βιετναμέζικη Pagani Huayra

Η πρόσφατη δημιουργία ενθουσιωδών Βιετναμέζων φανατικών των ιταλικών hypercars προκαλεί αίσθηση, καθώς παρουσίασαν ένα εντυπωσιακό αντίγραφο της Pagani Huayra, εφοδιασμένο με κινητήρα από Daewoo.

Η ακριβής απομίμηση, εμπνευσμένη από μοντέλο υπό κλίμακα και χρησιμοποιώντας λεπτομερείς τρισδιάστατες αναφορές, παρουσιάζει ένα προσαρμοσμένο χαλύβδινο πλαίσιο και πάνελ από fiberglass, κατασκευασμένα πάνω σε ένα πρότυπο από πηλό σε πλήρες μέγεθος.

Παρά τις μικρές ατέλειες, όπως η αναλογία τροχών/ελαστικών και οι ελαφρώς υπερμεγέθεις καθρέφτες, η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι εμφανής σε λειτουργικά στοιχεία όπως μονάδες φωτισμού, αεροδυναμικά πτερύγια, απολήξεις εξάτμισης, πόρτες gullwing και το εντυπωσιακό καπό.

Το εσωτερικό, πιστό αντίγραφο του πρωτότυπου, διαθέτει προσαρμοσμένο ταμπλό, τιμόνι, καθίσματα και πίνακα οργάνων. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι οι κατασκευαστές χρησιμοποίησαν μηχανικά εξαρτήματα, συμπεριλαμβανομένου του κινητήρα και των φρένων, από ένα παλιό Daewoo Espero της δεκαετίας του ’90, σχεδιασμένο από την Bertone.

Ο κινητήρας, τοποθετημένος στο κέντρο του αμαξώματος, μιμείται τον V12 twin-turbo της Huayra από την AMG. Αυτό το αντίγραφο της Pagani Huayra ξεχωρίζει από τις προηγούμενες προσπάθειες αντιγραφής άλλων δημοφιλών hypercars και αποδεικνύει το αίσθημα του λεπτού και της επιδεξιότητας των δημιουργών του.





Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!