NEA

Η Tesla ρίχνει και άλλο τις τιμές και εξοργίζει τους παλιότερους κατόχους μοντέλων της

Αλλοίμονο σε όσους έχουν αγοράσει ήδη μοντέλα της Tesla που απαξιώνει συνεχώς τις τιμές των μεταχειρισμένων και αδειάζει τους πελάτες της.

Η Tesla συνεχίζει την πολιτική των εκπτώσεων, ρίχνοντας ακόμη περισσότερο τις τιμές των μοντέλων της. Στο πλαίσιο της προωθητικής αυτής εκστρατείας, το Tesla Model Y ξεκινά τώρα από μόλις 34.990 ευρώ στην Ελλάδα, επωφελούμενο από την κρατική επιδότηση του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2».

Χωρίς επιδότηση, η τιμή ανέρχεται στα 42.990 ευρώ, ενώ συγκριτικά να αναφέρουμε ότι το καλοκαίρι του 2022 η ίδια RWD έκδοση, με το ένα ηλεκτρικό μοτέρ, κόστιζε 53.990 ευρώ.

Επίσης, οι τετρακίνητες εκδόσεις Long Range και Performance, με δύο ηλεκτροκινητήρες, είναι διαθέσιμες με κρατική επιδότηση από 41.990 και 47.990 ευρώ, αντίστοιχα.

Χωρίς επιδότηση, οι τιμές είναι 49.990 και 55.990 ευρώ, όταν το καλοκαίρι του 2021 οι αντίστοιχες τιμές ήταν στις 60.990 ευρώ και 66.990 ευρώ, αντίστοιχα.

Το Model Y, εν τω μεταξύ, περνά  σε μια φάση ανανέωσης στο πρότυπο του Model 3. Η εταιρεία επιδιώκει να προσφέρει μια σύγχρονη εμπειρία οδήγησης με βελτιωμένες τεχνολογίες και σχεδιαστικές καινοτομίες.

Η εν λόγω εκστρατεία των νέων τιμών αποτελεί μια ενθαρρυντική κίνηση για τους Έλληνες καταναλωτές που επιθυμούν να καλύψουν τις μεταφορικές τους ανάγκες με βιώσιμο τρόπο.

Με το Model Y να είναι πλέον πιο προσιτό από ποτέ, η Tesla επιδιώκει να ενθαρρύνει ακόμα περισσότερους ανθρώπους να ασπαστούν την ηλεκτροκίνηση. Τώρα, τι γίνεται με όσους έχουν αγοράσει ήδη ακριβά τα αυτοκίνητά τους χάνοντας ένα μεγάλο μέρος της μεταπωλητικής τους αξίας, προφανώς αυτό είναι ένα πρόβλημα δίχως λύση.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!