NEA

Το VW T-Roc Cabrio έκανε το κύκλο του

Το κλείσιμο του κεφαλαίου για το VW T-Roc Cabriolet ανακοινώθηκε πρόσφατα, με την Volkswagen να μην προχωρά στη δεύτερη γενιά του ανοιχτού της SUV

Το VW T-Roc Cabriolet κατάφερε να κατακτήσει τη δεύτερη θέση στις πωλήσεις των κάμπριο μοντέλων στην Ευρώπη, από τον Ιανουάριο έως τον Νοέμβριο του 2023, με εντυπωσιακές 11.693 πωλήσεις.

Ωστόσο, αυτό το νούμερο είναι πολύ μικρό σε σχέση με το συνολικό κομμάτι της αγοράς που κατέκτησε το T-Roc, το οποίο ξεπέρασε τις 191.000 πωλήσεις κατά τη διάρκεια της ίδιας περιόδου.

Η απόφαση αυτή συνάδει με τη στρατηγική στροφή που η εταιρεία καταβάλλει προς την επόμενη γενιά του T-Roc, υποστηριζόμενη από την αναβαθμισμένη πλατφόρμα MQB Evo που μοιράζεται με άλλα μοντέλα όπως τα Golf, Passat και Tiguan.

Η επερχόμενη εκδοχή του T-Roc, περιγραφόμενη από τον CEO της VW, Thomas Schäfer ως το τελευταίο νέο μοντέλο εσωτερικής καύσης, θα έχει αρκετές εκπλήξεις όσον αφορά τα συστήματα κίνησης.

Υπάρχουν εικασίες για μια πιθανή plug-in υβριδική έκδοση, ενώ αναμένονται βελτιώσεις στα μηχανικά μέρη και μια σημαντική αναβάθμιση τεχνολογικής και ποιοτικής πλευράς στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.

Με αυτήν την εξέλιξη, η Volkswagen φαίνεται προετοιμασμένη να προχωρήσει σε μια νέα εποχή και να συνεχίσει να προσφέρει μοντέλα που πρωταγωνιστούν στην κατηγορία τους. Όπως το T-Roc που είναι ένα από τα δημοφιλέστερα μικρά SUV.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!