NEA

Δείτε πως πιάνουν τα αυτοκίνητα στην Αμερική [video]

Σε ένα πρόσφατο περιστατικό στη Φλόριντα, οι αστυνομικοί έκαναν μία επίδειξη της αποτελεσματικότητας μιας καινοτόμου συσκευής με την ονομασία «The Grappler».

Με την απειλή όπλου δύο 17χρονοι είχαν κλέψει μία κίτρινη Camaro από έναν άτυχο την ώρα που φόρτωνε στο αυτοκίνητο του τα ψώνια από το σουπερμάρκετ.

Η συνέχει είναι η γνωστή. Η αστυνομία εντόπισε τους κλέφτες και τους καταδίωξε. Κάτι σχετικά καινούργιο είναι το Grappler, μια συσκευή που συνδέεται στο μπροστινό μέρος του περιπολικού.

Το υλικό από την κάμερα dashcam κατέγραψε τη στιγμή που το περιπολικό έσπρωξε στρατηγικά το πίσω μέρος της κλεμμένης Camaro, επιτρέποντας στο Grappler να παγιδεύσει έναν από τους πίσω τροχούς, αναγκάζοντας το όχημα να σταματήσει εντελώς.

Η κλεμμένη Camaro, με κατεστραμμένο τον πίσω προφυλακτήρα από μια μικρή σύγκρουση νωρίτερα στην καταδίωξη, έχασε τελικά τον έλεγχο και προσέκρουσε σε έναν φράχτη.

Χάρη στο Grappler η καταδίωξη ολοκληρώθηκε με ασφάλεια χωρίς τραυματισμούς ή απώλειες. Οι 17χρονοι ύποπτοι, μη μπορώντας να συνεχίσουν τη διαφυγή τους, παραδόθηκαν στους αστυνομικούς.

Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, οι ύποπτοι πέταξαν ένα πυροβόλο όπλο από το παράθυρο του αυτοκινήτου, αλλά οι αστυνομικές αρχές ανέκτησαν επιτυχώς το όπλο. Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο το όλο σκηνικό θυμίζει και κάτι από γουέστερν με καταδιώξεις με λάσο.


Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!