NEA

Έτοιμη η νέα Aston Martin Vantage

Η Aston Martin ετοιμάζεται να αποκαλύψει την τελευταία γενιά της Vantage στις 12 Φεβρουαρίου, προσφέροντας μια πρώτη ματιά στο σπορ αυτοκίνητο μέσα από ένα teaser που επικεντρώνεται στα πλαϊνά βράγχια του.

Η εταιρεία υπόσχεται ότι η νέα Vantage θα είναι «…η ταχύτερη και πιο συναρπαστική» σε σχέση με τις προηγούμενες εκδόσεις. Η έμφαση δίνεται όχι μόνο στους αριθμούς των επιδόσεων, αλλά και στην οδηγική απόλαυση για τους λάτρεις της οδήγησης.

Παρόλο που δεν έχουν αποκαλυφθεί λεπτομέρειες, προβλέπεται ότι η νέα έκδοση θα βελτιώσει τον twin-turbo V8 κινητήρα 4,0 λίτρων που προέρχεται από την AMG, πιθανότατα αυξάνοντας την ισχύ.

Κατασκοπευτικές φωτογραφίες αποκαλύπτουν μια ανανεωμένη εξωτερική σχεδίαση με νέους προβολείς στα φτερά και αλλαγές στη μάσκα.

Οι εκδόσεις coupe και roadster διατηρούν τις αναγνωρίσιμες αναλογίες, ενώ αναμένεται επίσης ανανέωση του εσωτερικού με νέα τεχνολογία infotainment, παρόμοια με αυτή της Aston Martin DB12.

Παράλληλα με το ντεμπούτο της Vantage, η Aston Martin ετοιμάζει την παρουσίαση του αγωνιστικού Vantage GT3 και του μονοθεσίου AMR24 F1 για την επερχόμενη σεζόν. Έτσι, οι οπαδοί της εταιρείας αναμένουν με ανυπομονησία τις εξελίξεις σε αυτή τη συναρπαστική νέα περίοδο για την Aston Martin.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!