NEA

Renault με όφελος έως 5.000 ευρώ!

H ελληνική αντιπροσωπεία ανακοινώνει δελεαστικές προσφορές και μειώσεις τιμών για τη γκάμα των μοντέλων της που συνδυάζουν στυλ, απόδοση και καινοτομία.

Στην κορυφή των προτιμήσεων βρίσκεται το απόλυτο best seller, το Renault Clio, που κεντρίζει το ενδιαφέρον με τη μαγνητική του εμφάνιση, την υψηλή ποιότητα κατασκευής και την κορυφαία ασφάλεια. Η πλούσια γκάμα κινητήρων, που κορυφώνεται με το full υβριδικό σύνολο E-Tech των 145 ίππων, κάνει το Clio μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν απόδοση και οικονομία.

Διατίθεται τώρα στην ασυναγώνιστη τιμή των 19.970 €, με 5ετή εργοστασιακή εγγύηση, 6μηνη δωρεάν ασφάλιση και 3 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια.

Ακολουθεί το δημοφιλές B-SUV Renault Captur, που προσφέρεται με μία ευρεία γκάμα κινητήρων, συμπεριλαμβανομένων των υβριδικών επιλογών mild hybrid, full hybrid και plug-in hybrid. Η προσφορά χαμηλού επιτοκίου στα χρηματοδοτικά προγράμματα καθιστά την απόκτηση ενός Captur προσιτή και ελκυστική επιλογή.

Στο πλαίσιο της νέας εμπορικής πολιτικής της Renault, ξεχωρίζει το αναβαθμισμένο Arkana, το οποίο παρουσιάζει πιο εκλεπτυσμένη εμφάνιση και υβριδικούς κινητήρες με ισχύ έως 160 ίππους. Με νέες χαμηλότερες τιμές, το Arkana γίνεται προσιτότερο από ποτέ, ξεκινώντας από μόλις 26.680€.

Στην κορυφή της γκάμας C-SUV βρίσκεται το εντυπωσιακό Austral, που επωφελείται από μειώσεις τιμών σε όλη τη γκάμα του της τάξης των 4.000€, από 34.450€. Εξοπλίζεται με σύγχρονα συστήματα infotainment και έως 32 συστήματα ασφαλείας.

Με υβριδικούς κινητήρες έως 200 ίππους και το μοναδικό σύστημα ενεργής τετραδιεύθυνσης 4Control Advanced, το Austral προσφέρει εκπληκτικές επιδόσεις.

Το κορυφαίο ηλεκτρικό Megane E-Tech, με 220 ίππους και εντυπωσιακή αυτονομία 450 χιλιομέτρων, αντιπροσωπεύει την τεχνολογική εξέλιξη της Renault.

Στην προσιτή τιμή των 39.950€, με την επιδότηση του προγράμματος «Κινούμαι ηλεκτρικά», το Megane E-Tech είναι μια επιλογή για όσους αναζητούν μια βιώσιμη και σύγχρονη κινητικότητα.

Εξερευνήστε όλα τα μοντέλα της Renault στον ιστότοπο www.renault.gr και ανακαλύψτε τα από κοντά στις εκθέσεις της Renault σε όλη την Ελλάδα. Με προσφορές όπως η 5ετής εργοστασιακή εγγύηση.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!