NEA

Η Hyundai συνεργάζεται με την Iveco

Η Hyundai και η Iveco ανακοίνωσαν μια νέα στρατηγική συνεργασία με στόχο την ανάπτυξη ενός νέου ηλεκτρικού επαγγελματικού οχήματος για την ευρωπαϊκή αγορά.

Το αναμενόμενο μοντέλο θα βασίζεται στην παγκόσμια πλατφόρμα eLCV της Hyundai και θα κάνει το ντεμπούτο του στην έκθεση μεταφορών IAA στο Ανόβερο της Γερμανίας τον Σεπτέμβριο.

Η συνεργασία αυτή επεκτείνει την υφιστάμενη συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών, που έχουν συνεργαστεί προηγουμένως σε εμπορικά οχήματα που λειτουργούν με υδρογόνο.

Η νέα συνεργασία προβλέπει ότι η Hyundai θα είναι υπεύθυνη για την κατασκευή και την προμήθεια της καμπίνας και του πλαισίου, ενώ η Iveco θα αναλάβει τη συναρμολόγηση και τη διανομή του οχήματος.

Αν και λεπτομέρειες για το όχημα παραμένουν περιορισμένες, οι ενδείξεις δείχνουν ότι θα προσφέρει χαμηλό δάπεδο φόρτωσης, ενισχύοντας τις δυνατότητες μεταφοράς φορτίου και προσφέροντας στην Iveco μια νέα είσοδο στον ανταγωνιστικό κλάδο των ελαφρών φορτηγών.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!