NEA

Νέες διακρίσεις για το Kia EV9 και το σύστημα Infotainment

Τα βραβεία απονεμήθηκαν για το EV9 SUV και το σύστημα Infotainment, αναγνωρίζοντας την πρωτοποριακή φιλοσοφία “Opposites United” που επικρατεί στα σχέδια της εταιρείας.

Η φιλοσοφία αυτή ανακοινώθηκε για πρώτη φορά το 2021, εμπνευσμένη από τις αντιθέσεις στη φύση και την ανθρωπότητα. Υπερβαίνοντας τον σχεδιασμό των οχημάτων, επιδιώκει τη συμβατότητα μεταξύ δύο ζωτικών πεδίων – την ανθρώπινη ευημερία και την περιβαλλοντική βιωσιμότητα.

Αυτή η φιλοσοφία εφαρμόστηκε επιτυχώς στο βραβευμένο EV6, και αναμένεται να είναι παρούσα σε 15 πλήρως ηλεκτρικά μοντέλα της Kia έως το 2027.

Το EV9 SUV, με την υπογραφή “Digital Tiger Face”, χαρακτηρίζεται από απλές, καθαρές γραμμές που δημιουργούν μια εμφάνιση που αποπνέει σιγουριά και ηρεμία. Οι σχεδιαστές επιδίωξαν να συνδυάσουν την ευελιξία του ηλεκτρικού οχήματος με τη στιβαρότητα ενός SUV, με σκοπό να προσφέρουν μια εξαιρετική οπτική έλξη.

Το σύστημα ψυχαγωγίας “Ki” του EV9 αντανακλά τη φιλοσοφία “Opposites United” με ένα εκλεπτυσμένο σχεδιασμό. Η διαγώνια γραμμή που αντιπροσωπεύει ανοδικές τάσεις εφαρμόζεται στα στοιχεία του infotainment, προσφέροντας μια ενιαία εμφάνιση που διατηρεί την ευκρίνεια και την απλότητα.

Η διεπαφή χρήστη είναι σχεδιασμένη για να είναι διαισθητική και ευανάγνωστη, παρέχοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν πλήρως τις λειτουργίες του οχήματος.

Ο Karim Habib, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος και Επικεφαλής της Kia Global Design, επεσήμανε τον στόχο της εταιρείας να δημιουργήσει νέους δρόμους με το EV9, προσφέροντας μια εμπειρία που συνδυάζει διαύγεια, πρακτικότητα και ασφάλεια. Η Kia συνεχίζει να πρωτοπορεί στον σχεδιασμό των οχημάτων και των συστημάτων της, προσφέροντας στους πελάτες της μια μοναδική και εκλεπτυσμένη εμπειρία.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!