NEA

Mercedes-AMG A45 S Limited Edition με άρωμα Nurburgring

Η πανίσχυρη Mercedes-AMG A45 S Limited Edition κλέβει ξανά την παράσταση με ένα εκπληκτικό «ντύσιμο» που αντλεί έμπνευση από το θρυλικό Nurburgring.

Η ειδική έκδοση αυτού του μοντέλου επικεντρώνεται κυρίως στις βελτιώσεις του αμαξώματος, δίνοντας έμφαση στον σχεδιασμό και την αισθητική.

Το εντυπωσιακό Hell Magno χρώμα, που μέχρι πρότινος αποτελούσε προνόμιο της AMG GT R, αποτυπώνεται πλέον στην A45 S Limited Edition, αναδεικνύοντας την ως ένα αυτοκίνητο που αναπνέει το πνεύμα του Nurburgring, γνωστού και ως η «Πράσινη Κόλαση».

Το συνολικό αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, ενισχυμένο ακόμα περισσότερο από τα αυτοκόλλητα, τις έντονες κίτρινες λεπτομέρειες και τα κομψά μαύρα γραφικά στο αμάξωμα.

Στο εσωτερικό, ο σχεδιασμός συνεχίζεται με τις κίτρινες λεπτομέρειες και τις ραφές, που αναδεικνύονται με ειδικά σχεδιασμένες πινελιές. Τα λογότυπα “45 S” στα προσκέφαλα και τα πατάκια προσθέτουν στυλ, ενώ τα premium υλικά και τα εκλεπτυσμένα φινιρίσματα δημιουργούν μια ατμόσφαιρα πολυτέλειας.

Κάτω από το καπό, η δύναμη ανήκει στον ισχυρότερο τετρακύλινδρο κινητήρα στον κόσμο, με εντυπωσιακή απόδοση 421 ίππων. Αυτός ο κινητήρας επιτρέπει στο αυτοκίνητο να επιταχύνει από 0-100 χλμ/ώρα σε μόλις 3,9 δευτερόλεπτα, προσφέροντας μια εκρηκτική εμπειρία οδήγησης.

Με ένα επιπλέον κόστος περίπου 14.000 ευρώ, αυτή η ειδική έκδοση αποτελεί σπάνιο κόσμημα που θα παραχθεί σε περιορισμένο αριθμό κομματιών έως το τέλος του χρόνου. Οι λάτρεις της ταχύτητας και του στυλ πρέπει να βιαστούν να αποκτήσουν αυτήν τη συλλεκτική έκδοση πριν εξαντληθεί.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!