NEA

Το Nissan e-4ORCE δοκιμάζεται στη Φινλανδία

Η Nissan προβάλλει όλο και περισσότερο το σύστημα e-4ORCE, μια τεχνολογία τετρακίνησης που αποτελεί τον ιδανικό σύμμαχο για την αντιμετώπιση παγωμένων δρόμων και χιονισμένων τοπίων.

Σε ένα εντυπωσιακό περιβάλλον, όπως η Φινλανδία με τους παγωμένους δρόμους της, η τεχνολογία e-4ORCE μεταμορφώνει την οδηγική εμπειρία σε μια συναρπαστική περιπέτεια ζωής.

Το X-Trail e-POWER e-4ORCE και το 100% ηλεκτρικό Ariya e-4ORCE επιδεικνύουν την εξαιρετική απόδοση της τεχνολογίας σε παγωμένα εδάφη και χιονισμένα τοπία. Η δυνατότητα του συστήματος να προσαρμόζεται αυτόματα στις δύσκολες συνθήκες, επιτρέποντας στους οδηγούς να διασχίζουν αβίαστα τις πιο απαιτητικές διαδρομές, καθιστά το e-4ORCE τον ιδανικό σύντροφο για καθημερινή οδήγηση και περιπετειώδεις εξορμήσεις.

Η τεχνολογία αυτή προσφέρει ανώτερο έλεγχο και χειρισμό, επιτρέποντας στους οδηγούς να αντιμετωπίζουν με σιγουριά τις παγωμένες στροφές και καμπές. Με το σύστημα διπλού κινητήρα, ο έλεγχος του οχήματος είναι ακριβής και η οδική συμπεριφορά προσαρμόζεται άμεσα στις συνθήκες του οδοστρώματος.

Η αναγεννητική κατανομή πέδησης εξασφαλίζει ότι η κλίση του οχήματος προς τα εμπρός ελαχιστοποιείται, ενώ ο έλεγχος της ισορροπίας μεταξύ του εμπρός και πίσω άξονα βελτιώνεται. Το αποτέλεσμα είναι μια αίσθηση άνεσης και σταθερότητας κατά την οδήγηση, ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες.

Με το e-4ORCE, η ροπή κατανέμεται ευφυώς μπροστά και πίσω για να εξασφαλιστεί η βέλτιστη πρόσφυση των ελαστικών, ενώ το φρενάρισμα ελέγχεται ξεχωριστά για κάθε τροχό. Έτσι, το όχημα διατηρεί τη σωστή πορεία του ανεξαρτήτως της κατάστασης του οδοστρώματος.

Το e-4ORCE δεν αποτελεί μόνο ένα προηγμένο σύστημα τετρακίνησης, αλλά και έναν σύμμαχο για τους οδηγούς που θέλουν να απολαύσουν την οδήγηση σε κάθε συνθήκη, ακόμη και σε παγωμένα τοπία.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!