ΑΓΩΝΕΣ

Αυτό είναι το νέο safety car της Formula 1

Η Aston Martin επιδεικνύει τη δύναμή της στον χώρο της Formula 1 με το πιο εξελιγμένο Safety Car της, παρουσιάζοντας την τελευταία έκδοση της Vantage Formula 1 στο επερχόμενο Grand Prix της Σαουδικής Αραβίας.

Αντιμετωπίζοντας τις κριτικές για τις χαμηλές ταχύτητες του προκατόχου της, η Aston Martin έχει επιδιώξει να ενισχύσει την απόδοση του Safety Car.

Με μια εντυπωσιακή αύξηση ισχύος φτάνοντας τους 155 ίππους, το νέο μοντέλο προσφέρει συνολική απόδοση 665 ίππων, υποσχόμενο βελτιωμένες επιδόσεις στην πίστα.

Οι αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν στον σχεδιασμό του οχήματος περιλαμβάνουν ένα εμφανές μπροστινό splitter και μια εντυπωσιακή πίσω πτέρυγα, δημιουργώντας ένα ολοκληρωμένο αεροδυναμικό πακέτο.

Η ανανεωμένη καμπίνα φέρει μεγάλες αλλαγές, με τα καθίσματα να αντικαθίστανται από μπάκετ καθίσματα Recaro Pole Position, εξοπλισμένα με αγωνιστικές ζώνες.

Επίσης, η κεντρική κονσόλα έχει επανασχεδιαστεί για τον έλεγχο των βασικών συστημάτων FIA, παρέχοντας στον οδηγό Bernd Mayländer και τον συνοδηγό του ένα εξελιγμένο εργαλείο.

Το εσωτερικό της καμπίνας φιλοξενεί επίσης ένα ζεύγος οθονών στην πλευρά του συνοδηγού, παρέχοντας πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο για τη θέση των άλλων οχημάτων, τους χρόνους γύρου και την τροφοδοσία από την κάμερα οπισθοπορείας.

Η επένδυση Lime Essence ενισχύει την αγωνιστική αύρα στο εσωτερικό, αποτίνοντας φόρο τιμής στον εμβληματικό Racing Green της Aston Martin.

Με τη συνεργασία της με τη Mercedes στα καθήκοντα του F1 Safety Car από το 2021, η Aston Martin ενισχύει τη θέση της στον χώρο της Formula 1, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό οχηματικό πακέτο που συνδυάζει ισχύ και τεχνολογία.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!