NEA

MG Motor: Γιορτάζει τα 100 της χρόνια στο Goodwood

Η MG ανακοίνωσε ότι θα δώσει αποτελέσει το επίκεντρο του διάσημου Central Feature στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood 2024, με αφορμή την εκατόχρονη επέτειο από την ίδρυσή της.

Κεντρικό θέμα του γλυπτού του Gerry Judah θα είναι το αναμενόμενο ηλεκτρικό roadster Cyberster της MG, σηματοδοτώντας μια νέα εποχή στην ιστορία της βρετανικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Το Cyberster, που αναμένεται να κυκλοφορήσει το επόμενο καλοκαίρι, αντιπροσωπεύει μια νέα γενιά αυτοκινήτων επιδόσεων και σηματοδοτεί την πρωτοποριακή πορεία της MG στον κλάδο της ηλεκτροκίνησης. Η παρουσία του στο επίκεντρο του Goodwood Festival of Speed υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία και μια από τις πιο αξέχαστες στιγμές στο πλαίσιο των εορτασμών της εκατονταετηρίδας της MG.

Πρόκειται για τον πλέον ταιριαστό φόρο τιμής στα πρώτα 100 χρόνια ενός από τους παλαιότερους και πιο δημοφιλείς κατασκευαστές της Βρετανίας, ο οποίος έχει μακροχρόνια σχέση με το Goodwood. Τα MG ήταν σχεδόν πάντα παρόντα στο σιρκουί από το 1948-1966 και πριν από αυτό, πρέπει να σας πω πως ο παππούς μου έτρεχε με την ομάδα MG τη δεκαετία του 1930, κερδίζοντας τον περίφημο αγώνα Double-Twelve Hour Race στο Μπρούκλαντς το 1931.

Ο Δούκας του Richmond, ιδρυτής του Φεστιβάλ Ταχύτητας, εξέφρασε τη χαρά του για τη συνεργασία με την MG, αναγνωρίζοντας την πλούσια κληρονομιά της εταιρείας και τη συμβολή της στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Η εμβληματική MG έχει έναν εξαιρετικό ιστορικό στο Goodwood, αναδεικνύοντας τη σημαντική της θέση στον κόσμο των αυτοκινήτων.

Η MG επίσης ανακοίνωσε την επιστροφή της στον περίφημο αγώνα ανάβασης του Goodwood, ενώ στα πλαίσια της εκδήλωσης θα παρουσιάσει και άλλα νέα μοντέλα που προορίζονται για το 2024. Η εταιρεία υπόσχεται να αποτελέσει έναν εντυπωσιακό παρουσιαστικό φόντο στο Goodwood Estate, παρέχοντας μια μοναδική ευκαιρία για τους λάτρεις των αυτοκινήτων να απολαύσουν το θέαμα.

Οι λεπτομέρειες για τη συμμετοχή της MG στο Goodwood Festival of Speed 2024 θα ανακοινωθούν εντός των επόμενων εβδομάδων, με τα εισιτήρια για το μεγαλύτερο αυτοκινητιστικό πάρτι του κόσμου να είναι διαθέσιμα στο goodwood.com.

Το Goodwood Estate στο Νότιο Sussex της Αγγλίας θα φιλοξενήσει την εκδήλωση από τις 11 έως τις 14 Ιουλίου 2024, υπό το θέμα «Horseless to Hybrid», αναγνωρίζοντας τη σημαντική εξέλιξη της αυτοκινητοβιομηχανίας στον τομέα της ηλεκτροκίνησης.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!