NEA

Ολοκαίνουργιο Ford με το χαμηλότερο επιτόκιο της αγοράς

Με τα ίδια ή και λιγότερα χρήματα που θα έδινε κάποιος για την αγορά ενός μεταχειρισμένου αυτοκίνητου, μπορεί να εκμεταλλευτεί την πολύ χαμηλή προκαταβολή που του προσφέρει το νέο πρόγραμμα Ford Value και να αγοράσει ένα καινούργιο Ford , με ιδιαίτερα χαμηλό επιτόκιο, μόλις 2,99%!

Αναλυτικά μπορείτε να δείτε τι ισχύει για το πρόγραμμα Ford Value στα κάτωθι μοντέλα:

  • Ford Puma: Με προκαταβολή από 4.799€, 2,99% επιτόκιο, 8 χρόνια εγγύηση και όφελος 1.000€.
  • Ford Focus: Ακόμα πιο προσιτό, με όφελος 1.972€ σε συνδυασμό με χρηματοδότηση Ford Finance, 8 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση Ford Protect και 2,99% επιτόκιο. Ισχύει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων & μέχρι 31/03.
  • Ford Kuga: Αποκτήστε το εύκολα με τον πολυβραβευμένο κινητήρα EcoBoost, με επιτόκιο 2,99%, προκαταβολή από 6.802€, 8 χρόνια εγγύηση και όφελος 2.141€. Ισχύει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων & μέχρι 31/03.
  • Ford Mustang Mach-E: Διαθέσιμη με το πρόγραμμα Ford Value, με επιτόκιο 0,9%, 8 χρόνια εγγύηση ή 160.000 χλμ, 8 χρόνια συντήρηση ή 4 χρόνια σέρβις. Αυτονομία έως 600 χλμ. Με τιμή από 54.003€ (συμπ/νης κρατικής επιδότησης 8.000€ και προωθητικού προγράμματος για περιορισμένο αριθμό οχημάτων).
  • Ford Lease: Για την Ford Mustang Mach-E και το ανανεωμένο Ford Kuga, διατίθενται επίσης δυνατά προγράμματα με ιδιαίτερα ελκυστικά μηνιαία μισθώματα από 349€ μέσω του Ford Lease.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!