NEA

Kia iF Design Awards: Χρυσό βραβείο για το EV9

Η Kia συνεχίζει να κατακτά την κορυφή στον χώρο του σχεδιασμού αυτοκινήτων, κερδίζοντας αναγνώριση σε διεθνές επίπεδο για την καινοτομία και την αισθητική των προϊόντων της.

Στα βραβεία iF Design Awards 2024, η εταιρεία κατέκτησε πέντε βραβεία για τα εντυπωσιακά στοιχεία των προγραμμάτων της, ενισχύοντας τη φήμη της ως πρωτοπόρου στον χώρο του αυτοκινήτου.

Το Kia EV9 ξεχώρισε ανάμεσα στα βραβευμένα προϊόντα, κερδίζοντας ένα ακόμη χρυσό βραβείο για την εντυπωσιακή του σχεδίαση. Με το σύνθημα “Opposites United”, το EV9 συνδυάζει την αισθητική της φύσης με τον πνευματικό νεωτερισμό, δημιουργώντας ένα μοναδικό και εκλεπτυσμένο όχημα που εκπέμπει αρμονία και γοητεία.

Ο Karim Habib, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος και Επικεφαλής του Kia Global Design, τόνισε ότι το EV9 αντιπροσωπεύει τη δέσμευσή της εταιρείας για καινοτομία και βιωσιμότητα. Η βράβευση αποτελεί αναγνώριση της αφοσίωσης της ομάδας σχεδιαστών και μηχανικών της Kia που προσπαθούν να επηρεάσουν τη βιομηχανία με συναρπαστικό και ουσιαστικό σχεδιασμό.

Το εξωτερικό του EV9 αποπνέει αυτοπεποίθηση και ηρεμία, με μια μοναδική σχεδιαστική γλώσσα που κάνει το αυτοκίνητο να ξεχωρίζει στο δρόμο. Το εσωτερικό του, εξίσου εντυπωσιακό, προσφέρει άνεση και λειτουργικότητα, ενώ η χρήση βιολογικών υλικών αποτελεί ένα βήμα προς τη βιωσιμότητα.

Με τη συνοδεία του συστήματος ψυχαγωγίας “Ki”, το EV9 προσφέρει επίσης μια μοναδική εμπειρία οδήγησης, συνδυάζοντας λειτουργικότητα και στυλ με φιλικά προς το χρήστη χαρακτηριστικά.

Εκτός από την επιτυχία του EV9, η Kia αναδείχθηκε και σε άλλους τομείς, καθιστώντας την εταιρεία ηγέτιδα στον χώρο του σχεδιασμού και της καινοτομίας. Όλες οι βραβευμένες συμμετοχές της Kia παρουσιάζονται στον ιστότοπο των βραβείων iF Design Awards, επιβεβαιώνοντας την αναγνώριση της από τη διεθνή κοινότητα σχεδιαστών και ειδικών.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!