NEA

Η Tesla αυξάνει ξανά τις τιμές του Model Y στην Ευρώπη

Μετά από μια σημαντική μείωση τιμών η αμερικανική εταιρία αυξάνει ξανά τις τιμές πώλησης του δημοφιλούς μοντέλου της.

Μετά τις προηγούμενες μειώσεις των τιμών σε ορισμένα μοντέλα, η εταιρεία εστιάζει στη διατήρηση της βιωσιμότητας και της ποιότητας, προσαρμόζοντας τις τιμές του Model Y.

Από σήμερα, η τιμή του Model Y στην Ευρώπη αυξήθηκε κατά 2.000 ευρώ. Έτσι, η βασική έκδοση με μονό κινητήρα ξεκινά πλέον από 44.990 ευρώ, ενώ οι τετρακίνητες εκδόσεις με δύο ηλεκτρικά μοτέρ κοστίζουν από 51.990 ευρώ για την έκδοση Long Range και από 57.990 ευρώ για την έκδοση Performance.

Παράλληλα, η επιδότηση του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2» εξακολουθεί να εφαρμόζεται, μειώνοντας την τελική τιμή κατά 8.000 ευρώ. Με αυτήν την επιδότηση, το πιο προσιτό Model Y μπορεί να αποκτηθεί από 36.990 ευρώ.

Η αύξηση των τιμών αντικατοπτρίζει τη δέσμευση της Tesla για τη διατήρηση της καινοτομίας και της υψηλής ποιότητας σε όλη την γκάμα των προϊόντων της. Η εταιρεία παραμένει προσηλωμένη στην προώθηση της χρήσης των ηλεκτρικών οχημάτων για μια πιο βιώσιμη και καθαρή κινητικότητα στο μέλλον.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!