NEA

Ford Transit Connect, Transit και E-Transit: Νέες προσφορές και ελκυστικές τιμές

Η Ford συνεχίζει να επιδεικνύει τη δέσμευσή της προς τους επαγγελματίες και τους διαχειριστές στόλων με την πλουσιότερη και πιο ολοκληρωμένη γκάμα LCV που ξεχωρίζει για τις εξαιρετικές μεταφορικές δυνατότητες και τη μοναδική ευελιξία της.

Μέσα από τη συνεχή της προσπάθεια να προσφέρει αποδοτικές, προηγμένες και αξιόπιστες λύσεις, η Ford δημιούργησε ένα μοναδικό πακέτο προσφορών για τα δημοφιλή μοντέλα της γκάμας Transit Connect, Transit και Ε-Transit, καθιστώντας την απόκτησή τους ακόμα πιο εύκολη και οικονομική.

Όλοι οι πελάτες τώρα έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν από αυτές τις ανοιξιάτικες προσφορές, οι οποίες ισχύουν αποκλειστικά για τον μήνα Απρίλιο και αφορούν περιορισμένο αριθμό έτοιμων προς παράδοση οχημάτων, επισκεπτόμενοι το δίκτυο των Επίσημων Εμπόρων Ford σε όλη την Ελλάδα.

Οι προσφορές συνδυάζονται με τα κορυφαία χρηματοδοτικά προγράμματα Ford Finance εξασφαλίζοντας στους πελάτες ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 5,99% καθώς και προκαταβολή από 30%.

Πέρα από τις προσφορές αυτές, η απόκτηση των μοντέλων Transit Connect, Transit και Ε-Transit συνοδεύεται από τα ιδιαίτερα οφέλη και προνόμια των χρηματοδοτικών προγραμμάτων Ford Finance.

Αυτά τα προγράμματα προσφέρουν ονομαστικό επιτόκιο 5,99%, προκαταβολή από μόλις 30%, και διάρκεια χρηματοδότησης έως και 84 μήνες.

Το Transit Connect, παρότι συμπαγές σε διαστάσεις, προσφέρει ευρύχωρο εσωτερικό χώρο και εξαιρετική οικονομία καυσίμου.

Διατίθεται σε δύο τύπους αμαξώματος, κοντό και μακρύ μεταξόνιο, εξοπλισμένο με προηγμένο κινητήρα 1.5L που παρέχει απόδοση 100 ίππων και ροπή 250 Nm.

Προσφέρει μέγιστο όγκο φόρτωσης SAE έως 3,6 κ.μ., ενώ περιλαμβάνει επίσης πλήθος τεχνολογικών χαρακτηριστικών για την ασφάλεια και την άνεση του οδηγού.

Το Transit είναι ένα ακόμα αξιόπιστο επαγγελματικό μοντέλο, σχεδιασμένο για να ανταποκρίνεται σε κάθε απαίτηση.

Με κίνηση στους εμπρός και πίσω τροχούς, εξοπλίζεται με αποδοτικούς κινητήρες ντίζελ 2.0L που παρέχουν μέγιστη ισχύ 130 ίππων και ροπή 360 Nm, με χώρο φόρτωσης έως και 15,1 κ.μ.

Επιπλέον, προσφέρει ένα ευρύ φάσμα τεχνολογικών χαρακτηριστικών και συστημάτων ασφαλείας για την άνεση και την προστασία του οδηγού.

Το ηλεκτρικό Ε-Transit είναι η καινοτόμα πρόταση της Ford στα επαγγελματικά οχήματα, προσφέροντας υψηλές δυνατότητες μεταφοράς φορτίων με χαμηλότερο κόστος χρήσης.

Με μια μπαταρία ιόντων λιθίου 67 kWh και κινητήρες ισχύος 135 kW ή 198 kW, παρέχει εξαιρετική αυτονομία και χαμηλό κόστος λειτουργίας.

Επιπλέον, διαθέτει πληθώρα χαρακτηριστικών συνδεσιμότητας και τεχνολογικών προηγμένων συστημάτων υποστήριξης οδήγησης.

Δείτε περισσότερα για τα επαγγελματικά Ford εδώ
Διαμορφώστε το δικό σας επαγγελματικό Ford εδώ

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!