NEA

Skoda Days με όφελος έως 1.500 ευρώ

Τα προνόμια ισχύουν έως τέλος Απριλίου, για όλα τα ετοιμοπαράδοτα μοντέλα Škoda. Για τους πελάτες λιανικής, προσφέρονται επιπλέον, 4 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Έχοντας μία πλούσια και ιδιαίτερα αξιόλογη γκάμα μοντέλων, με κορυφαίες προτάσεις και καινοτόμες τεχνολογικές επιλογές σε όλες τις κατηγορίες, η Škoda δίνει την ευκαιρία στο αγοραστικό κοινό της χώρας να κάνει άμεσα δικό του ένα από τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητά της με τις καλύτερες προϋποθέσεις.

Ενδεικτικά,  κάποια από τα ειδικά προνόμια που ισχύουν κατά την διάρκεια  των «Škoda Days»:

  • To μοντέρνο Škoda Kamiq με όφελος 1.000€ & επιτόκιο 3,9%
  • To πολυτάλαντο Škoda Scala με όφελος 1.000€ & επιτόκιο 3,9%
  • To δυναμικό Škoda Κaroq με όφελος 1.500€
  • Το φινετσάτο Škoda Octavia hybrid με όφελος 1.500€

Τώρα μπορούν όλοι να γνωρίσουν από κοντά τα μοντέλα της μάρκας και να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για τα μοναδικά προνόμια που θα ισχύουν στις «Škoda Days» κάνοντας μία επίσκεψη σε μία από τις εκθέσεις του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Škoda σε όλη την Ελλάδα.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!