NEA

Skoda Vision GT: Ένα Σκόντα με πάνω 1.000 άλογα

Αυτή την περίοδο παρουσιάζονται στην Κίνα πολλά και διάφορα μοντέλα. Τι λέτε για ένα εικονικό hypecar της Skoda;

Η Skoda καταφέρνει να εισέλθει δυναμικά στον κόσμο του gaming με το Vision Gran Turismo που θα κάνει ντεμπούτο στο Gran Turismo 7 για PlayStation 4 και 5.

Αυτό το εικονικό concept car, εμπνευσμένο από το πραγματικό Skoda 1100 OHC Spider του 1957 που συμμετείχε στον αγώνα του Le Mans, αποτελεί μια συναρπαστική συνύπαρξη της κληρονομιάς και της τεχνολογίας.

Συγκεκριμένα, η σχεδιαστική ομάδα της Skoda δημιούργησε ένα εντυπωσιακό μονοθέσιο που συνδυάζει την κλασική αισθητική του 1100 OHC με σύγχρονα χαρακτηριστικά, όπως η τετρακίνηση και η ενεργή αεροδυναμική.

Το αυτοκίνητο θα προσφέρεται με δύο διαφορετικές σειρές γνωστές ως Explorer και Heritage. Το πρώτο διαθέτει πράσινο ματ χρώμα όπως το Vision 7S concept, ενώ το δεύτερο θυμίζει το 130 RS που σημείωσε διπλή νίκη στην κατηγορία του στο Ράλι Μόντε Κάρλο το 1977.

Με τέσσερις ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν συνολικά 800 kW (1.088 ίππους) και 1.020 Nm ροπής, το Vision Gran Turismo υπόσχεται εξαιρετικές επιδόσεις σε κάθε πίστα. Του παιχνιδιού.

Η εξωτερική σχεδίαση διακρίνεται από μοντέρνες γραμμές και ενεργητικά αεροδυναμικά στοιχεία, ενώ το εσωτερικό προσφέρει μια ατμόσφαιρα που αναπολεί τα αγωνιστικά αυτοκίνητα με ψηφιακό κόκπιτ και εργονομικά καθίσματα.

Με μια μπαταρία ιόντων λιθίου 87 kWh και σύστημα τετρακίνησης, το Vision Gran Turismo προσφέρει ατελείωτη επιτάχυνση και μοναδική αίσθηση σε κάθε πίστα του παιχνιδιού.

Με αυτήν την πρωτοβουλία, η Skoda δείχνει τη δέσμευσή της στην καινοτομία και την ανάδειξη της μάρκας μέσα από τον συναρπαστικό κόσμο των αγώνων.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!