NEA

Πιάσανε δουλειά τα νέα ηλεκτρικά λεωφορεία στην Αθήνα

Στο πρώτο δρομολόγιο των νέων ηλεκτρικών λεωφορείων που δρομολογούνται από την Ο.ΣΥ. Α.Ε. στην Αθήνα, επιβιβάστηκε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας, συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα Μεταφορών Γιάννη Ξιφαρά και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Ο.ΣΥ Α.Ε. Στέφανο Αγιάσογλου.

«Σήμερα είναι μία σημαντική μέρα για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας. Τα ηλεκτρικά λεωφορεία κυκλοφορούν, όπως είχαμε δεσμευτεί η διοίκηση της ΟΣΥ και η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου, στους δρόμους της Αθήνας», δήλωσε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών.

Ο κ. Σταϊκούρας, αφού επιθεώρησε και τα νέα οχήματα στο αμαξοστάσιο της εταιρείας στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη, επιβιβάστηκε στο πρώτο ηλεκτρικό λεωφορείο που πραγματοποίησε το δρομολόγιο  της γραμμής 909 (Άγιος Βασίλειος – Αγία Σοφία – Κρατικό Νίκαιας, ευρύτερη περιοχή Πειραιά).

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!