NEA

Giannini Spettacolo: Ένα Abarth 595 με133.000 ευρώ

Η Giannini Automobili, γνωστή για τις βελτιώσεις της, παρουσίασε το Giannini Spettacolo, μια υψηλών επιδόσεων έκδοση του Abarth 595, με τιμή που ανέρχεται στα 133.000 ευρώ.

Το Spettacolo, βασισμένο σε ένα Abarth 595 του 2012, ζυγίζει 985 κιλά και επιταχύνει από 0 στα 100 χλμ/ώρα σε μόλις 5 δευτερόλεπτα. Διαθέτει έναν κινητήρα 1,4 λίτρων, ρυθμισμένο να αποδίδει 250 ίππους, και ξεπερνά όλα τα Abarth παραγωγής, φτάνοντας την τελική ταχύτητα των 280 χλμ/ώρα.

Ο εξωτερικός σχεδιασμός του Spettacolo περιλαμβάνει ένα φαρδύ bodykit, καλύμματα τροχών από ανθρακονήματα και ένα ανασχεδιασμένο εμπρός μέρος με νέα μάσκα, μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα και ένα αλουμινένιο καπό με αεραγωγούς εμπνευσμένους από τη Formula 1.

Το πανάκριβο Abarth διαθέτει επιθετικό προφίλ, ενισχυμένο από φαρδύτερα φτερά, εκτεταμένες πλευρικές ποδιές και ζάντες 18 ιντσών από ανθρακονήματα.

Οι πόρτες ανοίγουν προς τα πάνω, ενώ ο προσαρμοσμένος πίσω προφυλακτήρας με τα διπλά τελικά εξάτμισης πάνω από τον διαχύτη ολοκληρώνει την εντυπωσιακή εμφάνιση. Στο εσωτερικό, το πίσω κάθισμα έχει αντικατασταθεί από ελαφρύτερα μονοκόκ από ανθρακονήματα.

Η εξέλιξη και μετασκευή του Spettacolo, υπό την καθοδήγηση του Paolo Mancini, διήρκεσε 150 ημέρες. Η παραγωγή του περιορίζεται σε 200 μονάδες, με κάθε χειροποίητο αυτοκίνητο να απαιτεί πέντε μήνες για την ολοκλήρωσή του.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!