NEA

Νέο λογότυπο για τη GM

Αυτή είναι η πρώτη σοβαρή αλλαγή στην οποία υπόκειται το λογότυπο της GM, από το 1964! Και γίνεται για καλό λόγο, σύμφωνα με την άποψη των ανθρώπων της εταιρίας.

Στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας υπάρχουν ορισμένες εταιρίες (βλέπε Ford) που διατηρούν αναλλοίωτο το λογότυπό τους, καθώς και άλλες, που το έχουν αλλάξει εκ βάθρων ουκ ολίγες φορές. Η General Motors θα λέγαμε πως ακολουθούσε μία πιο συντηρητική προσέγγιση, ως προς τις αλλαγές. Μέχρι τώρα, που κάνει το μεγάλο βήμα.

«Υπάρχουν στιγμές στην ιστορία που όλα αλλάζουν. Σημεία καμπής. Πιστεύουμε πως ένα τέτοιο σημείο βρίσκεται μπροστά μας, για τη μαζική υιοθέτηση ηλεκτρικών οχημάτων», δήλωσε η Deborah Wahl, επικεφαλής μάρκετινγκ της GM παγκοσμίως. «Σε αντίθεση με άλλες φορές, έχουμε τις λύσεις, την ικανότητα, την τεχνολογία και την κλίμακα για να τους βάλουμε όλους σε ένα EV. Η νέα ταυτότητα και η καμπάνια μας έχουν σχεδιαστεί για να αντικατοπτρίζουν αυτό». Όπως καταλαβαίνετε, το νέο λογότυπο έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να αντανακλά τη μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση. Διατηρεί μεν τα αρχικά του ομίλου αλλά με μικρά πλέον γράμματα, άλλο χρωματισμό και νέα γραμματοσειρά.

Ταυτόχρονα, η φίρμα λανσάρει και την «Everybody in» διαφημιστική της καμπάνια. Η τελευταία αντανακλά τα πλάνα της για το μέλλον. Για έναν κόσμο όπου οι μεταφορές θα εξασφαλίζουν μηδενικές εκπομπές ρύπων, μηδενική συμφόρηση και μηδενικά ατυχήματα.

Για την ακρίβεια, εστιάζει επάνω σε τρία σημεία, σύμφωνα με τον ίδιο τον κατασκευαστή. Στο να συναρπάσει τη νέα γενιά αγοραστών και να επιταχύνει τη μετάβαση στα EV. Να παρουσιάσει την ηγετική της θέση στα EV και να επισημάνει το εύρος, την απόδοση και την ευελιξία της νέας πλατφόρμας Ultium, στην οποία θα κατασκευάζονται τα νέα ηλεκτρικά μοντέλα του ομίλου.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!