NEA

Ακόμη και το Jeep Cherokee θα αλλάξει

Η παραγωγή του Cherokee στις ΗΠΑ σταματά επειδή η αμερικανική εταιρεία της Stellantis αποφάσισε να κλείσει το εργοστάσιο στο οποίο κατασκευάζεται.

Το κλείσιμο του εργοστασίου Belvidere III στο Ιλινόις δεν σημαίνει πως το όνομα Cherokee τελειώνει οριστικά. Κάθε άλλο μιας και θα υπάρξει νέο μοντέλο, το οποίο θα είναι μεγαλύτερο από το υπάρχον και θα είναι εξηλεκτρισμένο.

To Cherokee, ένα από τα εμβληματικά μοντέλα της Jeep, μπορεί να έχει αρκετά χρόνια στην πλάτη του αλλά τελικά θα συνεχίσει. Ακολουθώντας τη λογική της μάρκας που θέλει το 2025 κάθε μοντέλο να έχει τουλάχιστον μια εξηλεκτρισμένη εκδοχή.

Για τη χρονιά αυτή το λανσάρισμα του Avenger στην Ευρώπη έχει ξεκινήσει (κάπου τον Ιούνιο και στην Ελλάδα), ενώ αργότερα αναμένεται και το ανανεωμένο Grand Cherokee.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!