NEA

Suzuki iM-4 για Jimny καταστάσεις

suzuki-im-4 (3)

Πως σας φαίνεται ένα νέο Jimny με το στιλ του πρωτότυπου iM-4 που παρουσιάζεται στο σαλόνι της Γενεύης;

suzuki-im-4 (2)Τουλάχιστον αυτή την εικόνα έχουν στο νου τους οι ιθύνοντες της Suzuki για τον αντικαταστάτη του αειθαλούς Jimny. Σε σχέση με το τελευταίο, το iM-4 έχει μήκος στα ίδια περίπου επίπεδα με 3,69 μέτρα σε μήκος, είναι χαμηλότερο -στα 1,57 μέτρα- και φαρδύτερο –στα 1,70 μέτρα. Όπως και στο iK-2, έτσι και εδώ το πλαίσιο είναι καινούργιο και προφανώς το ίδιο που χρησιμοποιείται στα μικρά Suzuki.

suzuki-im-4 (1)Το υβριδικό σύστημα συνδυάζει έναν 1.200άρη κινητήρα βενζίνης DUALJET με ηλεκτροκινητήρα ενσωματωμένο στη μίζα (προφανώς εξελιγμένο start/stop) και σύστημα ανάκτησης ενέργειας κατά το φρενάρισμα και αποθήκευση της ηλεκτρικής ενέργειας σε μπαταρία λιθίου μικρής χωρητικότητας. Οι μηχανικοί των Ιαπώνων ισχυρίζονται πως με τις επιλογές αυτές έχουν πετύχει να κρατήσουν χαμηλά τη μέση κατανάλωση, ενώ υπάρχει και ηλεκτρονικά ελεγχόμενη τετρακίνηση.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!