NEA

Chevrolet Code 130R & Tru 140S [concept+vid]

chevrolet-naias-detroit-2012-3

Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντα μοντέλα που παρουσιάζονται στο Detroit είναι και δύο πρωτότυπα της Chevrolet…

  • Το Tru 140S είναι ένα ελκυστικό concept car από όποια γωνία και αν το παρατηρήσεις. Συνδυάζει με επιτυχία την κόμπακτ όψη ενός κουπέ με αισθητική αρκετών ετών εμπρός και ίσως να ανοίγει την οδό για μια νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της εταιρίας.
  • Σύμφωνα με την Chevrolet στο εσωτερικό υπάρχουν χώροι για τέσσερις επιβάτες ενώ υπάρχου όλα τα συστήματα που συνθέτουν ένα προηγμένο multimedia σύνολο (WiFi, υποδοχές για smart phones, headup display κ.α.).
  • Κάτω από το καπό υπάρχει ο 1.4 Turbo Ecotec ενώ η πιθανή τιμή πώλησης στην αμερικανική αγορά θα είναι $20.000. Την έκδοση παραγωγής αναμένεται να δούμε σε περίπου 3-4 χρόνια ενώ είναι πολύ πιθανό να υπάρξει και ευρωπαϊκή εκδοχή.
  • Όσον αφορά το Tru 130 είναι ένα πισωκίνητο τετραθέσιο notchback κουπέ με ιδιαίτερη σχεδίαση που προορίζεται για αμερικανικά γούστα.To look του παραπέμπει σε μία μίξη της νέας Camaro με την μάσκα του Cruze ενώ ο κινητήρας (ο ίδιος Ecotec) βρίσκεται στον εμπρός άξονα.

Κωνσταντίνος Ζωγλοπίτης

Ο άνθρωπος που σφίγγει τα χαληνάρια κάθε φορά που το καρότο χαλαρώνει. Πνεύμα και ηθική!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!