NEAΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Renault, πικάντικο σποτάκι για το Clio [time out]

renault spot

Όπως και να τα κάνουμε όταν σε ένα τηλεοπτικό σποτ πρωταγωνιστούν ημίγυμνα μοντέλα το πράγμα αποκτά ειδικό ενδιαφέρον…

Η Renault UK είχε μια αρκετά πρωτότυπη ιδέα καταφέρνοντας να τραβήξει το ενδιαφέρον με ένα διπλό σποτ με αντρική και γυναικεία εκδοχή. Το στόρι ξεκινά με ένα τυπικό test-drive με το νέο Clio όπου οδηγεί ο υποψήφιος με συνοδεία ένα άνθρωπο της εταιρίας.

Κάποια στιγμή ο τελευταίος υποδεικνύει στον ανυποψίαστο οδηγό να πιέσει το μπουτόν Va Va Voom και ξαφνικά ξεπετάγονται σκηνικά που μετατρέπουν το σοκάκι της αγγλικής πόλης σε ένα γραφικό στενό του Παρισιού με background τον Πύργο του Άιφελ.

Οι τυχαίοι περαστικοί, η μουσική υπόκρουση και φυσικά οι ημίγυμνες χορεύτριες συμπληρώνουν το πρωτότυπο σποτάκι! Παραπάνω παρακολουθείτε την αντρική εκδοχή ενώ παρακάτω θα βρείτε την γυναικεία. Γούστα είναι αυτά…

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!