Δημήτρης Κωσταρέλος

Dr Caroto!  Πολύ του άρεσε η ιδέα. Αν και δεν είναι δημοσιογράφος, ούτε αρθρογραφεί σε περιοδικά αυτοκινήτου…

Έχει συμπληρώσει ήδη περισσότερα από 20 χρόνια στο χώρο του αυτοκινήτου αλλά από άλλο τομέα. Ασχολήθηκε με Γαλλικά, με Γερμανικά και με Ιαπωνικά αυτοκίνητα σαν τεχνικός διάγνωσης ηλεκτρονικών συστημάτων. Εκπαιδεύτηκε σε Γερμανία και Αγγλία ακόμα και Ουγγαρία.

Την τελευταία δεκαετία εκπαιδεύει κόσμο στην τεχνολογία οχημάτων. Με το Νίκο γνωρίστηκε σε ένα σεμινάριο που τον κάλεσε να παρακολουθήσει. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα κάποιος εκπαίδευσε κόσμο στην τεχνολογία των καυσαερίων Diesel (σε όλους φαινόταν τρέλα να διοργανώσει ένα τέτοιο σεμινάριο εκείνη τη περίοδο που το πετρέλαιο ήταν απαγορευμένο).

Τελικά ήταν κάτι πρωτοποριακό που έκανε πολλούς τεχνικούς να αναθεωρήσουν τις απόψεις τους. Κάπου εκεί του σφηνώθηκε η ιδέα να κάνουμε μια στήλη  και να προσφέρουμε στους αναγνώστες ενημέρωση και λύση σε πρωτοποριακά  τεχνικά θέματα. Μαζί θα λύνουμε προβλήματα και θα δίνουμε απαντήσεις στις απορίες των αναγνωστών. Εσείς ρωτάτε και εμείς απαντάμε. Dr Caroto, κάντε κλικ εδώ για τα άρθρα του Δημήτρη.

Δημήτρης Κωσταρέλος (info@e-stc.gr)

Ε-STC – Κέντρο Τεχνικής Εκπαίδευσης και Υποστήριξης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button