NEA

H Datsun επιστρέφει!

dacia teaser new model 2014 (1)

Αυτό το σκίτσο σηματοδοτεί την επιστροφή της Datsun αρχικά στις αγορές κυρίως της Ασίας…

dacia teaser new model 2014 (2)Το σκίτσο που βλέπετε προϊδεάζει για το πρώτο μοντέλο και την επαναφορά των λογότυπων της Datsun σε «τριτοκοσμικές» αγορές όπως είναι της Ινδίας, της Ινδονησίας, της Νοτίου Αφρικής, της Ρωσίας κ.α.

Το πρώτο σύγχρονο Datsun θα αποτελεί μια θεωρητικά πάμφθηνη λύση που θα βασίζεται στα μηχανικά μέρη του Nissan Micra με τον οικονομικό τρικύλινδρο 1.200άρη κινητήρα. Οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν σε περίπου ένα χρόνο (μέσα 2014).

Βέβαια, έτσι όπως πάνε τα πράγματα στην χώρα μας και με την πρωτόγνωρη ύφεση και την φορολογική αφαίμαξη μην εκπλαγείτε αν σε μερικά χρόνια ακούσετε πως η Dacia έρχεται και στην… τριτοκοσμική Ελλάδα! Υπενθυμίζεται πως η Renault έχει την Dacia και πλέον η Nissan αποκτά την Datsun. Όπως είχαμε γράψει, η Dacia δεν σκοπεύει την παραγωγή μικρότερου -από το Sandero– μοντέλου, οπότε υπάρχει χώρος για ένα Datsun… Micra!

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!