NEA

Αυτή είναι η ταχύτερη Lamborghini Gallardo!

Lamborghini Gallardo LP 570-4 Squadra Corse (2)

Η Gallardo LP 570-4 Squadra Corse είναι η ταχύτερη έκδοση της Gallardo η οποία λογικά θα κάνει ντεμπούτο στην έκθεση της Φρανκφούρτης…

Lamborghini Gallardo LP 570-4 Squadra Corse (3)Πλησιάζοντας στην δύση της καριέρας της, η Gallardo επανέρχεται στο προσκήνιο χάρη στην ταχύτερη έκδοσή της που έχει κατασκευαστεί μέχρι σήμερα. Πρόκειται για την LP 570-4 Squadra Corse με στιλ από την αγωνιστική Super Trofeo αλλά με άδεια να κυκλοφορεί στους δρόμους.

Εξοπλίζεται με τον V10 με τους 562 PS όπως και η αγωνιστική Gallardo με την δύναμη να εμφανίζεται στις 8.000 rpm και η ροπή να περνά στην άσφαλτο μέσω ρομποτικού κιβωτίου έξι σχέσεων. Τo «0-100» πετυχαίνεται σε μόλις 3,4 sec, το «0-200» σε 10,4 sec ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 320 km/h!

Lamborghini Gallardo LP 570-4 Squadra Corse (1)Φυσικά, με τέτοια δύναμη υπάρχουν κεραμικά δισκόφρενα, η πίσω μεγάλη πτέρυγα παράγει 3 φορές μεγαλύτερο κάθε φορτίο από την στάνταρ Gallardo LP 560-4 ενώ η εκτενέστερη χρήση ανθρακονημάτων εξασφαλίζει 70 kg με το απόβαρο να διαμορφώνεται στα 1.340 kg.

Η τιμή πώλησης δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί αλλά σίγουρα πρόκειται για ένα από τους καλύτερους επιλόγους μιας και ο νέος ταύρος της Lamborghini θα παρουσιαστεί αρχές 2014 με το Audi R8 να ακολουθεί ένα χρόνο αργότερα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!